Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chrómované pedály by určite vyzerali lepšie ... Doteraz som sa snažil dávať do auta (na auto) praktické doplnky. Pedály okrem vzhľadu ...

No, ale budem uvažovať, ďakujem Galvi

Vloženo

:D  :D  Tak mě teda vrzaly pedály dost, hlavně když jsem měl mokrou botu.. Ale dával jsem je kvůli vzhledu, stojí pár korun a vypadají pěkně v autě...

Vloženo

Ehm, kliknul jsem na ikonu spotřeby ve tvém profilu v nastavení podpisu a ono se to aktualizovalo. Jak je to možné, netuším. :kol-28:  Zkus to třeba smazat a vložit znovu. :kol-33:

Vloženo

... tak pedále sú tam ... :kol-47:  fasa chladia, keď som na boso  :kol-28:

Dcéra nafasovala organizér a sieťku medzi operadlá predných sedadiel, aby si mala kde dávať svoje osobné príslušenstvo a mala čo okopávať  :kol-41:

post-310-0-91198200-1408123174_thumb.jpg

post-310-0-28184000-1408123377_thumb.jpg

Vloženo

Pedály super, detail a jak to pozvedne celkový vzhled interieru  :kol-47: .. 

Dokonce jak jsem si myslel, že ta sítka mezi sedadly je na prd, tak to vypadá dobře, jak tam drží ten spodek, je to někde zaháknuté?

Vloženo

No vida jak to prokouklo :kol-47: ty pedaly meli davat do zakladu. Tu sitku uz planuji pekne dlouho koupit , ale chci si ji dat mezi zadni sedadla aby se schovala castecne dira do kufru kdyz je dole stolek.

Vloženo (editace)

pekne máš ten interier čistý aj swinga dosku volant budíky a tak ja to mám zasrané jak prasa :D budem sa mu musieť povenovať trocha :D ale keď tu na západe je také škaredé "LETO" :(

EDIT: aj by som zabudol náááááááááááááááááádherný Room :D

Editováno: , autor: juraj07
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahojte,

tak už som po dovolenke  :kol-26:(Chorvátsko)

2 x 1 060 km

tam: 8l/100 km, 98 km/h

domov: 8l/100 km, 103 km/h

2+1 (7 r. :kol-41: )

na streche surf s príslušenstvom (viď. foto)

na diaľnici tempomat na 120 km/h (podľa GPS)

klíma

post-310-0-69584100-1436722061_thumb.jpg

Editováno: , autor: peterv
Vloženo

V sobotu uplynul rok od prevzatia Roomstra.

najazdených 25 000 km, zatiaľ všetko OK :kol-47:, žiadna vynútená návšteva servisu

Olej vymenený 2x, spotrebu vidíte nižšie

• o 3 roky později...
Vloženo

Ahojte,

oprášim si zanedbané vlastné vlákno :D

Tak a je to, za 4 roky a 3 1/2 mesiaca nám Roomster ukázal 100 tis. km. 

Leje sa benzín, olej (max. 10 tis. km), meníme filtre, sem tam žiarovky, kupujú sa diaľničné známky, pneu (letné) ...

Keď sa vypýta tak ho odveziem na prehliadku, resp. výmenu oleja.

Vzhľadom na častejšie zarachotenie reťaze som po konzultácii so servisným technikom dal preventívne vymeniť napinák reťaze. Pomohlo to, reťaz nepočuť, ale asi sa neskrátila, či? :(

STK, EK v 06/18 bez problémov.

Takže Roomster OK, bez zaváhania.

Ešte uvažujem o výmene rádia (za RCD330), inšpiroval ma Weakburger vo svojom vlákne.

Ale asi sa už na to vybodnem, lebo 100000 je 100000 a pomaly sa začínam obzerať po náhrade ...

99 999 km.jpg

100 000 km.jpg

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...