maniaX Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ahoj všem,můj motor má nějaký divný klepající zvuk, nevíte čím by to mohlo být? Zní to trošku i jako díra u výfuku nebo u svodů, na rampě jsem to ještě neměl takže jsem se na to nedíval. Zajímá mě jestli náhodou neřešil někdo něco podobného.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniaX Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8Tes2XLtaBY Dolu ste se dívali? - Ne- To by ste se museli vohnout, co? Dyť to má prasklý vlnovec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniaX Vloženo 9. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 :-D Okej zkusím na to mkrnou jestli to může být ono, jako taky mám osobně ten pocit, že to je někde od výfuku. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yan64 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Zdravím Mam podobný zvuk motora ,ale začne mi blikať elektr. motoru potom chvíľku len svieti a potom zase bliká . Otáčky kolíšu , auto hádže ako keby som sedel v traktore . z výfuku ide dym ako niekedy s trabantov . Mam LPG , elekt. motoru mi svieti často ,bolo mi povedané ,že kvôli tomu lpg . Ešte sa mi stavalo že keď som rozbehol auto vo vyšších otáčkach vyskočilo EPC a elektr. motoru ˝ponorka'' , ponorka zhasla ale EPC až do vypnutia motora svieti . Auto mám Octavia 1 , 2.0 , AZJ 85 Kw . + LPG . Dakujem za pomoc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniaX Vloženo 28. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Tak jen update: Byly to chycené zdvihátka, postupně praskaly až jedno z nich ruplo úplně a ojelo mi mírně vačku. Takže bacha na takové zvuky, ještě když jdou ke všemu z motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.