ZJ5.2 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ahoj chlapi,z ničeho nic mi při otočení klíčku začne rychle a nepravidelně něco cvakat pod přístrojovkou ,po nastartování to zmizí,a taky jsem si dneska všiml,že auto zamyká jako by jen jednou,dřív když jsem ho zamknul klíčem tak to zamklo jako by dvakrát a začala blikat červená kontrolka u řidičových dveří a tet nebliká.Mám centrál,ale bez dálky.Neví někdo co to muže dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 A co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ5.2 Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) Špatně zapojené rádio,do rádia jdou dva plusové kabely,jeden neustále pod napětím,asi kvuli paměti a druhý po otočení klíčku.Jeden z nich byl bez proudu,tak je boreček propojil aby hrálo rádio a tim pádem vyřadil jiné věci i zvukový signál rozsvícených světel . Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.