MoGamer Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 dobrý den mám škodu fabii a kdyz chci otevrit leve zadni sklo tak stahovat okno nahoru jde ale kdyz chci ho dat dolu tak v polovine se to jakoby zasekne a okno dolu nejde . rozebral jsem to abych videl co stim je a nasel jsem tam ulomene toto viz v priloze. jinak budu rad za každou radu.otevirani oken klickou dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoGamer Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) uz si nevim rady vite nekdo co patri mezi toto dekuji Editováno: 8. Srpen 2014, autor: MoGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 chýba ti tam pravdepodobne toto... https://www.google.sk/search?q=6N0839511&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-_vlU5GVD4_Y7Aaqv4HgDQ&ved=0CB0QsAQ&biw=1366&bih=653 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.