TomASS! Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Zdravím klubáci, něřešil už prosím někdo tuto chybu?: 18170 - Elektromagnet zámku volící páky - zkrat obvodu na kostru - Trvale Projevuje se to pouze tak, že mi nejde na sekvenci řadit nahoru, D ale řadí úplně v klidu. Nevím jestli to bude souviset i s tím, že tlačítko páky je už vyvyklané... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Toto ale neni chyba, ktera by branila v sekvencnim razeni. Tato chyba by mela znamenat to, ze muzes radit i bez seslapnute brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 No jo ale to nejde, brzu musím sešlápnout vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 To jsem vyčetl z dokumentace, ještě to můžou být uhnilé dráty u jednotky. Mám totiž u tiptronicu stejnou chybu, ale sekvenční řazení funguje ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.