Přejít na obsah

marhor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    111
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení marhor

  1. marhor

    Brzdy

    Zadní byly měněny před rokem (hodně používám tempomat).
  2. marhor

    Brzdy

    Pro info - najeto 76 000 km, výměna všech kotoučů a předních destiček, cena 21.700 Kč včetně DPH (včetně montáže).
  3. Zkusili jste máznout dolní plastový roh dveří, který se otírá o gumu prahu karoserie? Mažu tak jednou za 2 měsíce.
  4. Dnes jsem zkoušel stáhnout mapové podklady pro Karoqa 2019 MIB2 Amundsen a napsalo mi to: "Data k mapovým podkladům nebyla nalezena. Kontaktujte prosím dealera." Znamená to, že mi bezplatný update skončil...??
  5. Vyhřívané sklo nainstalované a funkční, ale nedoporučuju. Prosinec 2022 - na pojišťovnu nahlášeno prasklé přední sklo. V autorizovaném ŠA servisu mi řekli, že zkusí dát vyhřívané, s teoretickým doplatkem do 5 tisíc, bez výměny ovládacího panelu climatronicu. Leden 2023 - první návštěva servisu. Na dálku se připojil chytrý pán ze Strakonic, nahrál nový software (prý z VW). Výsledek - v climatronicu se objevila ikonka na vyhřívání čelního skla, ale zmizela vazba mezi vyhříváním předních sedadel a vyhřívání volantu. Tudíž vyhřívání volantu se musí zapínat separátně v climatronicu. Únor 2023 - výměna skla. Bohužel v servisu chybělo jedno relé, takže jsem dostal auto s drátky v čelním skle, ale zatím nefunkčními. Březen 2023 - doplnění relé, zprovoznění vyhřívání skla a pokus na dálku opět spojit vyhřívání předních sedaček s volantem. Výsledek negativní, prý neexistuje varianta, která by to umožnila za přítomnosti vyhřívání čelního skla. Výsledek: náklady skoro dvojnásobné; ráno zapnu vyhřívání sedaček, zmáčknu climatronik, zapnu vyhřívání volantu a musím se zpátky vrátit z climatronicu, odmáčknu start stop a můžu vyjet. Otravné... Kdybych to věděl, vyhřívané čelní sklo nedávám.
  6. marhor

    Podvozek na 18

    Mám zimní 17 a letní 18, rozdíl neznatelný.
  7. Má prosím někdo zkušenost s instalací vyhřívaného čelního skla do Karoqa, který má obyčejné sklo, RV 2019?
  8. marhor

    Vaše spotřeba

    Spotřeba je u mě podobná. K tomu dunění: mám obyčejný style RV 2019 a slyším to samé. V servisu to označili za normální.
  9. Mimo jiné poznáš zapnutá světla na navigaci - při zapnutých světlech přejde to tmavého režimu.
  10. Mám oboustrannou, plná spokojenost.
  11. marhor

    Výška karoqa

    A má @štefanf elektrické otevírání kufru??
  12. Hackeři to za nás vyřešili. Po napadení T-Mobilu o víkendu u nás funguje jen 4G síť a ikonka opět ukazuje sílu signálu...
  13. Přidám zkušenost se spotřebou oleje. Měním jej jednou za rok, po 15 - 17 tisíci km. První dva roky jsem doléval vždy 0,5 litrů, letos jsem v zimě před dlouhou cestou ten půllitr doplnil preventivně. Na jaře se 3 týdny před výměnou oleje rozsvítila kontrolka, dolil jsem 0,3 litru, chtěl jsem šetřit. Kontrolka zhasla, hladina nad ryskou. Po týdnu se kontrolka rozsvítila zas... Poučení: dolévat minimálně 0,5 litru.
  14. Zkušenost: pokud mám telefon, který umí jen 4G, infotainment ukazuje sílu signálu. Pokud vezmu telefon, který umí i 5G, je v infotainmentu červený křížek. V zemích, kde 5G nebylo, ukazoval i u tohoto mobilu infotainment sílu signálu. Kosmetická závada.
×
×
  • Vytvořit nový...