Yenc Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Ahoj kluci v breznu jsem menil olej, do te doby vse ok. od vymeny mi tece olej kolem filtru. za tri mesice cca 250ml... predem rikam teseni jsem vymenil (obe).. jelikoz tekl tak jsem ho dotahl na FEST. chvilku netekl ale potom zase zacal. nevite cim to muze byt, pripadne jakou silou dotahnou bez momentaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 tečie okolo vička filtru ? rozobrať , vyčistiť a dať tam poriadny origo filter aj s novou gumičkou a nemôže to tiecť , prípadne skontrolovať to vičko či nie je prasknuté ale tomu moc neverím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 to je jedna možnosť... ...ale viem,že jeden čas bol s týmito viečkami problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yenc Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Dnes nato kuknu. Filtr davam vzdy origo. Nekdo mi rikal ze je to moc dotahnute a proto tece ale moc se mi to nezda. Mrknu nato a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yenc Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) takze problem asi nalezen. vytahl jsem filtr a koukal na gumicku jako tele a pak jsem si vsiml, ze je mensi nez drazka do ktere se gumicka navleka, z jedne strany je krasne do drazky a z druhe je o polovinu uzsi xDDD takze skocim pro novej filtr a melo by to byt vse ok Editováno: 18. Srpen 2014, autor: Yenc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 a je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.