Publikováno Srpen 18, 201411 r Ahoj, dneska sem se docela dosti vylekal, jak jsem nastartoval a začalo tohle (video) ... tak jsem rychle vypnul motor a nahodil.. udělo to zase, rosvitila se kontrolka baterie a napsalo se špatné dobíjení. Pak rachot přestal...Je to altíkem a chce to vyměnit uhlíky, nebo to může být něčím jiným ?? díky za info. spěchá
Srpen 21, 201411 r To bude altík, úplně country, normálka. Rovnou zkontrolovat všechny kladky atd. Upraveno Srpen 21, 201411 r od SUP1
Srpen 21, 201411 r A jelikož jsi z Karviné tak tady u nás cca 1100kč repas( vyčištění,nové uhlíky,nové ložiško,nové sběrné kroužky) pokud ti to neodešlo nějak brutálně :-)
Srpen 21, 201411 r Autor To uz je rozumnejsi.... a je to urcite tim jo ? Pokud to nedela pokazde, da se na tom jeste mesic jezdit, aniz bych zustal nekde vyset ?
Srpen 21, 201411 r pokud je altík v prdeli tak ti nedobíjí.Takže jezdit můžeš a jak nenastartuješ tak ti někdo musí pomoct s káblama.Jak dlouho to vydržíš tak dlouho budeš jezdit :-)
Srpen 21, 201411 r Autor Tak to vim :-D ja jen zda kdyz to nedela pokazde, tak treba nekdy jede a nekdy ne. Zatim jsem mel cca 3 pripady z 30 startovani :-) Ps: kde ze delaji ten repas za litr ? Upraveno Srpen 21, 201411 r od angel.CZ
Srpen 21, 201411 r Country jsem myslel jako KO. Jakmile svítí dobíjení, je v háji. A shoď dolů řemen a nastartuj na chvíli bez něj, ten rachot už nebude. Rovnou zatoč se všema kladkama a ev. vyměň
Srpen 21, 201411 r Autor No ja to shazovat asi nebudu, takhle si zase neverim. Hodim to mechosovi a domluvim se v te lutyni. Snad to vydrzi aspon mesic...
Srpen 22, 201411 r Vito tak to je super cena. Me repasovali ten muj a rekli si 2200 kc. To je presne polovic co ten tvuj znamej. Super
Srpen 23, 201411 r tak to není známý.Spíš to je chlápek co se tím živí už dlouhé roky a teď si tím přivydělává ještě k důchodu tuším.Má dobrou recenzi v okolí a já jsem spokojen
Srpen 23, 201411 r Autor Dolní Lutyně kamaráde. Je to ono ? nic jinýho mi to nechtělo najít v Dolní Lutyni :-)
Srpen 24, 201411 r jj taky sem byl u nej se svym altikem super chlap myslim ze to neni on, podle me nema ani webovky treba za nim zajet domluvit se Upraveno Srpen 24, 201411 r od bazycek
Srpen 24, 201411 r Autor To je fajn, ze bych mel za nim zajet. Ale kdyz nema webovky, tak nevim jak se jmenuje a ani kde je :-D :-D
Srpen 27, 201411 r kontaktuj Airmana on zná i adresu.Já o něm sice vím,ale jaká to je adresa to ani omylem :-)
Srpen 27, 201411 r Autor Už jsem za ním byl v Pondělí :-) Říkal že by to mohlo být ono, ale že by to mohl být i řemen a to ložisko které je nad alternátorem. Ale že si není jistý. Tak to asi asi nechám udělat všechno a mám klid. Samozřejmě že skontrolovat a napnout všechny řemeny atd. Jen nevím, ale poslední týden mám klid, nic nebliká, nic nerachotí. Snad to nebyl jen planý poplach :-)
Říjen 13, 201410 r Zdarec borci Přidávám další podivný zvuk u mého Supa ma 150 na krouceno po rozvodech a repasu altíku(začlo to lehce po vyměně rozvodů ty se dělaly ve 145) a zajímavé je že za studena to nedělá až po zahřátí a diagnostika nic nehlásí
Únor 28, 201510 r Tak po dlouhé době problém vyřešen dobrá zpráva je že s motorem to nemá nic společného ta horší je že to dělá klimakompresor který je podle všeho kaput(není to ale ještě jisté je třeba ho vyndat a pak se uvidí) no rozhodně žádná radost...........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.