Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dneska sem se docela dosti vylekal, jak jsem nastartoval a začalo tohle (video) ... tak jsem rychle vypnul motor a nahodil.. udělo to zase, rosvitila se kontrolka baterie a napsalo se špatné dobíjení. Pak rachot přestal...

Je to altíkem a chce to vyměnit uhlíky, nebo to může být něčím jiným ?? díky za info. spěchá

• Autor

Opravdu nevíte ?

Upraveno od angel.CZ

To bude altík, úplně country, normálka. Rovnou zkontrolovat všechny kladky atd.

Upraveno od SUP1

• Autor

Takže nový altík ? snad né.... :-/ Jak to myslíš country ?

A jelikož jsi z Karviné tak tady u nás cca 1100kč repas( vyčištění,nové uhlíky,nové ložiško,nové sběrné kroužky) pokud ti to neodešlo nějak brutálně :-)

• Autor

To uz je rozumnejsi.... a je to urcite tim jo ? Pokud to nedela pokazde, da se na tom jeste mesic jezdit, aniz bych zustal nekde vyset ?

pokud je altík v prdeli tak ti nedobíjí.Takže jezdit můžeš a jak nenastartuješ tak ti někdo musí pomoct s káblama.Jak dlouho to vydržíš tak dlouho budeš jezdit :-)

• Autor

Tak to vim :-D ja jen zda kdyz to nedela pokazde, tak treba nekdy jede a nekdy ne. Zatim jsem mel cca 3 pripady z 30 startovani :-)

Ps: kde ze delaji ten repas za litr ?

Upraveno od angel.CZ

Dolní Lutyně kamaráde.

Country jsem myslel jako KO.

Jakmile svítí dobíjení, je v háji. A shoď dolů řemen a nastartuj na chvíli bez něj, ten rachot už nebude. Rovnou zatoč se všema kladkama a ev. vyměň

• Autor

No ja to shazovat asi nebudu, takhle si zase neverim. Hodim to mechosovi a domluvim se v te lutyni. Snad to vydrzi aspon mesic...

Vito tak to je super cena. Me repasovali ten muj a rekli si 2200 kc. To je presne polovic co ten tvuj znamej. Super

tak to není známý.Spíš to je chlápek co se tím živí už dlouhé roky a teď si tím přivydělává ještě k důchodu tuším.Má dobrou recenzi v okolí a já jsem spokojen

• Autor

Dolní Lutyně kamaráde.

Je to ono ? nic jinýho mi to nechtělo najít v Dolní Lutyni :-)

nemáš tu žádný odkaz :D

jj taky sem byl u nej se svym altikem :) super chlap :)

myslim ze to neni on, podle me nema ani webovky treba za nim zajet domluvit se :)

Upraveno od bazycek

• Autor

To je fajn, ze bych mel za nim zajet. Ale kdyz nema webovky, tak nevim jak se jmenuje a ani kde je :-D :-D

kontaktuj Airmana on zná i adresu.Já o něm sice vím,ale jaká to je adresa to ani omylem :-)

• Autor

Už jsem za ním byl v Pondělí :-)  Říkal že by to mohlo být ono, ale že by to mohl být i řemen a to ložisko které je nad alternátorem. Ale že si není jistý. Tak to asi asi nechám udělat všechno a mám klid. Samozřejmě že skontrolovat a napnout všechny řemeny atd. Jen nevím, ale poslední týden mám klid, nic nebliká, nic nerachotí. Snad to nebyl jen planý poplach :-)

• 1 měsíc později...

Zdarec borci

Přidávám další podivný zvuk u mého Supa ma 150 na krouceno po rozvodech a repasu altíku(začlo to lehce po vyměně rozvodů ty se dělaly ve 145) a zajímavé je že za studena to nedělá až po zahřátí a

diagnostika nic nehlásí

• 4 měsíce později...

Tak po dlouhé době problém vyřešen dobrá zpráva je že s motorem to nemá nic společného ta horší je že to dělá klimakompresor který je podle všeho kaput(není to ale ještě jisté je třeba ho vyndat

a pak se uvidí) no rozhodně žádná radost...........

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.