unihoxis Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Dobrý den, nedávno se mi stala věc, že jsem přišel k zamčenému autu, vzal za kliku a otevřel. Všechny dveře kromě řidičových byly zamklé a nešly, jen řidičovo ano. Takhle to funguje i naopak. Prostě zamknu centrál, všechny se zamknou jen řidič se odemkne. Odemknu všechny a řidičovi se zamknou. Centrál mám dálkový dodělávaný, ale v tom bych chybu neviděl, ten mám už rok a v pohodě. Jestli jen nějak přeskočilo uvnitř ..? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ahoj, vyřešil jsi to nějak? Dával jsem nové zámky a dělá mě to u spolujezdce taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jericho Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ahoj. Mam uplne stejny problem jen se mi zasekli dvere u ridice zustali zamcene ale vsechny ostatni odemikat jdou. Rozerval jsem tapecirung ale nevim jak je mam otecrit mate nekdo nejakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aisha Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Ahoj, Řešil jste někdo něco podobného - zámek u řidiče reaguje obráceně než ostaní dveře - vše se zamkne a řidič odemkne a naopak... Vadný zámek? Díky za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.