Publikováno Srpen 26, 201411 r Dobrý den, nedávno se mi stala věc, že jsem přišel k zamčenému autu, vzal za kliku a otevřel. Všechny dveře kromě řidičových byly zamklé a nešly, jen řidičovo ano. Takhle to funguje i naopak. Prostě zamknu centrál, všechny se zamknou jen řidič se odemkne. Odemknu všechny a řidičovi se zamknou. Centrál mám dálkový dodělávaný, ale v tom bych chybu neviděl, ten mám už rok a v pohodě. Jestli jen nějak přeskočilo uvnitř ..? Díky za rady
Prosinec 28, 201410 r Ahoj, vyřešil jsi to nějak? Dával jsem nové zámky a dělá mě to u spolujezdce taky..
Leden 8, 201510 r Ahoj. Mam uplne stejny problem jen se mi zasekli dvere u ridice zustali zamcene ale vsechny ostatni odemikat jdou. Rozerval jsem tapecirung ale nevim jak je mam otecrit mate nekdo nejakou radu?
Duben 3, 20187 r Ahoj, Řešil jste někdo něco podobného - zámek u řidiče reaguje obráceně než ostaní dveře - vše se zamkne a řidič odemkne a naopak... Vadný zámek? Díky za nápady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.