Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kvalitatívne to budú určite rovnaké autá. Záleží čo vyžduješ od auta ty. Niekomu vyhovuje veľa miesta (Carens) a niekomu stačí kombík (Ceed SW). Ale ked sa tak pozerám na technické údaje tak batožinový priestor je skoro rovnaký. 

Zájdi na autosalón a vyskúšaj si oboje. To je 100x lepšie ako čítať údaje a recenzie.

Ja nějak nerozumím, proč se ptáš zrovna na Škoda foru  :D

Ale za sebe bych z těch dvou volil cee´d sw, přijde mě tvarově daleko zajímavější a líbivější.. Protože si nemohu pomoci, ale Carens mě připomíná z boku Hyundai  ty jejich IX nebo co to mají.. Takové divně prostě...  :kol-32:

Upraveno od Galvi

Osobne mam odskousenou kiu a musim rict ze fajne auto , akorat ten dodatecn servis to je jak HUJndaju :D

Nic proti dotazu, je v Hospodě, tak proč ne. Ale celkem by mě zajímal myšlenkový pochod tazatele, ptát se na Kiu na škodováckém foru. :kol-28:

Mozna hleda nejaky skoro obejtivni nazor ;)

Tak ten tady určitě najde. :kol-28:  Tady je to samej objektivní škodovkář. :kol-31:

kup si rapid ! kedze kiu celkom dobre poznam ako rodinne auto kludne by som volil Carens (svojho casu som nad nim rozmyslal ako vhodnou nahradou za roomster ..ale nakoniec sa to vyvinulo inak ;)

aj ked nechapem tento dotaz na skoda fore ;) aspon keby vo vybere na porovnanie bolo nieco od skodofky ...

Upraveno od LUKY-007

Ten Carens nevypadá vůbec zle. Jak píše Luky, jako rodinné auto by nemuselo být zlé.

• 1 měsíc později...

Uz mas asi kupene, no ak nie a stale sa rozhodujes medzi tymi dvoma typmi, tak ja by som, isiel do Carens. Ceed kombi je dobre auto, ale mne sa tam ku....ky zle sedelo ako soferovi. V Carense to bolo lepsie, vyssie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.