RadomirD Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Ahoj, chci objednat superb 3.6 - máte praktické zkušenost s barvou Candy či Laser - obě jsou bílé.. jak se ale liší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice-man Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ahoj, no obě jsou bílé, to máš pravdu, ale když je postavíš vedle sebe, každí je jiná. Laser je dle mého názoru trošku víc do šeda - je to spíš taková studená bílá oproti Candy Taky se to liší v ceně, ikdyž dneska je už obojí za příplatek :-( Obě dvě barvy mám na saloně..tak se přijeď mrknout....jestli si pražák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Mě ta Laser přišla spíš do modra. Pak ještě stojí za zvážení Bílá Moon metalíza... Já kupoval v Bílá Candy, když to loni v červenci byla jediná bílá v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Máte někdo bílou Laser? Je opravdu do šeda nebo lehce modra, jak jde vidět u bílé Moon? Můžete sem případně hodit nějakou fotku? Stále se nemůžu rozhodnou jestli Superb bude vypadat líp v Candy nebo Laser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Myslím si, že Candy, Laser a aj Moon budú vyzerať dobre na Superbe.. rozdiel podľa mňa nespoznáš. Problém bude, až keď zaparkuješ vedľa inej škodovky práve s tou druhou farbou, až vtedy zbadáš ten rozdiel. Candy je teplá, čiže bude do žlta - bude pôsobiť starým zožltnutým dojmom, Laser je zase studená, skôr do modra.. čiže vedľa Candy bude vyzerať určite lepšie. Google našiel niečo takéto.. a ešte aj toto: http://scl.wsnet.ru/files/car/skoda_colors/ Samozrejme z fotiek je ťažko hodnotiť tieto farby, keďže každý foťák môže vyvážiť bielu úplne inak a bude pôsobiť úplne iným dojmom. Treba to pozrieť naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.