jindrous Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Zdravím, nemáte někdo zkušenost, zda do combi, kde je dvojitá podlaha, lze umístit plastovou vanu popřípadě ten oboustraný koberec? Není tam nějaký zádrhel? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 (editace) to je zvláštní, jak jsou někteří jedinci líní nebo neschopní hledat, chápu, že zeptat se je jednodušší, ale pak nechápu jak jsi schopen se vůbec živit, tedy myslím prací bez jisté dávky samostatnosti, zde to máš: a koberce i ty oboustranné se probírají v tomto vlákně Pozn.: je třeba kliknout na slovo tomto Editováno: 13. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Pak bych ale nedostal tvou dokonalou odpověd :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 (editace) Ano jde to, dokoupil jsem si gumový koberec do Combi (mám mezi-podlahu) - pasuje to perfektně a naprostá spokojenost... většinou podlahu vozím vyndanou a to pasuje také perfektně.... kód orig. ŠA - 5E9 061 160 To co píše Hravec je jen hlubší a je to gumová vana, to moje se jmenuje gumový koberec (a je jen jednostranný)... Tím je toto téma u konce Editováno: 13. Září 2014, autor: Napalm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Vy co máte dvojitou podlahu v kombi, jak jste vyřešili (pokud jste řešili) síťový program? Mám na mysli hlavně uchycení nákladu k podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 připojují se k o3viki - jak majitelé s mezipodlahou řeší síťový program ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Já sítový program nepoužívám (snad na pár výjímek), mezipodlahu vozím většinu času vyndanou a mám gumový koberec, takže i drobnější předměty mě po kufru necestují.... Jinak v případě mezidpodlhay chybí jeden úchyt v pravé části kufru, což je dle mě dost závažný nedostatek - inženýři udělali asi někde chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 MYslím, že chybí dva úchyty a to ty u hrany kufru. Při složené mezipodlaze se dají použít pouze ty u opěráků a ty prostřední. Pravě ty u hrany kufru chybí nejvíce. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.