Lanny Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Pěkné pozdravení celé naší SUPÍ BANDĚ a pozvání k tradičnímu předvánočnímu posezení na PLZEŇCE U ANDĚLA, které se uskuteční v pátek 12.prosince 2014 od 18:00 hod.. Předně Vám všem přeji vydařený sraz na Bystřičce a jelikož se jej nemohu zůčastnit, tak jsem již v dostatečném předstihu zabukoval na Plzeňce u Anděla, naše tradiční předvánoční posezení a věřím, že se sejdeme v hojném počtu. Je nás nyní z Prahy a okolí čím dál víc a tak prosím o závazné přihlášky, aby jsem mohl případně korigovat místa. Dnes jsem byl v kontaktu s Davidem (Passportem) a ten se již přihlásil, ostatně se účastnil všech těchto vánočních sešlostí, jakož i Jára (Ace Ventura) svoji účast předběžně též potvrdil. Pro ujasnění a ty kteří nevědí kde se posezení uskuteční, přidávám odkaz:http://www.restauraceandel.cz/ zároveň předpokládám, že ač se v poslední době málo vyskytuje Johan, věřím, že i on si udělá se svojí drahou polovičkou čas a zůčastní se jako vždy. Věřím, že se naše vánoční posezení vydaří jako vždy. Mějte se všichni moc fajn Editováno: 23. Září 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ja se samozrejme zavazne hlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) já se hlásím, pokud do toho něco nečekaného neskočí, tak vás mile rád uvidím, a volba místa je super, tam to mám moc rád, super pivo a i dobré jídlo, co víc si přát, v diáři velkým písmem poznamenáno Editováno: 23. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Tak s Vámi jsem hoši víceméně počítal. Milan žádné toto posezení nevynechal od té doby co patří do SUPÍ BANDY a Tebe Štěpáne konečně rád poznám, ještě jsme se neviděli a tak je nejvyšší čas. Štěpáne, předpokládám, že budeš sám, ale můžeš to změnit a u Tebe Milane to také beru jako singl - změna jistě možná. Ale upřesnění potřebuji nejdéle do konce října. Píši do seznamu: Doktorone: 1 + 1? Nemo.x: 1x Passport: 1 + 1? Ace Ventura: 1 + 1 Vrbicek: 1 + 1 Czechmichael 1 Editováno: 15. Říjen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 taky tě rád poznám, minulej rok jste to načali a pak najednou ticho po pěšině, jinak ano nejspíš sám, možná vezmu ženu, když bude hlídání, ta má plzeňku taky ráda, bydlel jsem dříve za rohem, čili jsme tam chodili celkem často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 To jsou tedy fofry . No zkusim to nadhodit v praci :-). Tak snad to projde :-) A budoe i vanocni stromecek a koledy a darky ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 @czechmichael bude pivo a papanec. To ti musi stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ja vim ja si delal srandu :-). Ale bylo by to prijemne spestreni :-). Aspon ten stromek a koledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tak koledy nám můžeš zaspivat az přijedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 To Doktorone: Štěpáne, již si nepamatuji jak to bylo loňský rok, ale z mé strany to nemohlo být, jelikož jsem od půlky září byl po špitálech a rozhodně jsem v té době neměl ani možnost IT. Jinak si myslím, že na všech těchto posezeních od r. 2010, na kterých jsem nějakým způsobem participoval, tak snad byly povedené, ale to mohou hodnotit ostatní z té naší SUPÍ BANDY! To: Czechmichael: Rozhodně Tvou snahu všichni uvítáme a věřím, že se předvedeš nejen s tím stromkem a s koledama Ti určitě rádi pomůžeme! Jinak jak zmiňuje Milan - myslím si, že to není málo a díky tomu, že jsme se předloni trochu spálili s Plzeňkou na Praze 9, tak jsem si letos přivstal a zabukoval jsem to na Smíchově ZPB (zaplať PB) včas. Jsem rád, že jsem to neprošvihnul. To víš, v tomto období to je v Praze kumšt zabukovat dobrou hospodu. Hoši a děvčata, tak si dejte o tomto víkendu cvičnou zkoušku, můžete nastudovat hlavně "ty koledy a konzumaci všeho dobrého" . Vypadá to, že Vám bude přát i počasí, tak věřím, že se tady objeví hodně "dokumentů z nácviku"! Pěknej sraz a hlavně ať Vám vyjde to počasí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 taky se přidám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ahoj, jsi vítán se vším všudy! Hlavně mi dej vědět zda budeš sám, či s doprovodem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 ahoj, díky díky, nejspíš asi vezmu i přítelku, tak počítej s doprovodem ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Jsi evidován s doprovodem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 (editace) MILÁ SUPÍ BANDO, tak jsem předevčírem mluvil s Davidem - Passportem, který mi rovnou potvrdil účast na našem "ANDĚLSKOPLZEŇSKÉM VÁNOČNÍM POSEZENÍ", které se uskuteční jak výše uvedeno v pátek 12. prosince 2014. V níže uvedeném seznamu jsou de facto uvedeny potvrzené účasti, kromě Johana, ale věřím, že se mi brzy ozve a svojí účast též potvrdí. Ace Ventura - Jára 1+1 Doktorone - Štěpán 1+1? Passport - David 1+1 ? Vrbicek 1+1 [bDrizzy. 1 Nemo.x - Milan 1 Akire1. 1 JohanJFV 1+1 MarcusV 1 Nějak postrádám v poslední době Torreta, dlouho se neozval, ale na stránky chodí, tak se snad také přihlásí. Editováno: 30. Říjen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 A zase tam chybim ja! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Milane promiň, víceméně mi to ulítlo, chtěl jsem něco dohledat a v podstatě jsem to odeslal - NAPRAVUJI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Také se rád zůčastním. Rád vás poznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Rádi Tě uvítáme, jen upřesni zda budeš sám, či 2x? Jsi připsán. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Johane, s velkou radostí jsem Vás oba připsal do seznamu. Těším se na novinky od Vás! Hezký víkend a mějte se moc fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Nyní jsem obdržel přihlášku na naše posezení od MarcuseV. Jsem moc rád a potěšen, že se stará dobrá parta opět sejde v tak perfektní sestavě! Jinak seznam účastníků je na této stránce a až přejdeme na další, tak jej přesunu. Od začátku jsem udělal administrativní chybu, že jsem to zařadil nesprávně, ale musíte "dědkovi" prominout některé nedokonalosti. Díky Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ahoj bando. Tak se musím omluvit,ale semnou bohužel nepočítejte V práci nedostanu volno . Kdyby to bylo na sobotu tak by to bylo super.Ale takto bohužel Tak si to parádně užíjte a jinak se uvidíme na jaře na Slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 A kdo nám zazpívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jubox :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Taky se přihlásím na SUPERB PARTY . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.