Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Lanny: dlouho jsi se neozval a těžko jsem hledal zdejší vlákno, nebylo by lepší to dát přímo do srazů Supů, aby to bylo více dostupné. Je sice pravda, že kdo chce tak si to najde, tak to ber jen jako můj nápad.

Vloženo

Jdu se na to podívat a když tak to dám i do sekce "srazy". Musím to dát dnes dohromady - za měsíc se už pomalu budeme připravovat na pěknej večer.  :gunners3: 

Vloženo (editace)

To Rubin: Ve srazech je už nově termín 24.XI.t.r., jako termín uzávěrky. Netvrdím, že by i později nebylo možné něco s tím udělat, ale bohužel prosincové termíny v pražských slušnějších lokálech jsou dlouho dopředu bukované. Pochopitelně se může stát, že někdo z přihlášených nakonec nebude moci, ale nebývá to u tohoto posezení obvyklé, spíš naopak.  :gunners3: 

To Akire: Už jsem to hodil i do srazů - doufám, že to projde, tak by to mělo být daleko schůdnější. 

Editováno: , autor: Lanny
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...