Simy-76 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte co by mohlo být špatně. Mám v OCII - columbus a v momentě když zmáčknu tlačítko pro hlasové ovládání mi vyskočí tabulka, jak ho používat (volat číslo, navigace, atp) Když zkouším cokoliv říkat tak to vůbec nereáguje a po chvilce se mi ozve slečna a říká: ,, Jak prosím?" můžu to opakovat jak chci, měnit rychlost hlasu, hlasitost, ale bez výsledků. Netušíte kde může být chyba ? Vzhledem k tomu, že mám Iphone, tak se mi pořád nepodařilo (asi ani nepodaří) nahodit handsfree, takže nemám zdání jestli vůbec funguje mikrofón... Nevíte kde bych ho mohl hledat popřípadě, jestli není vypojený. Předem díky za odpověď (pokud jsem téma začlenil do špatné sekce tak se omlouvám jsem tu nový) Editováno: 23. Září 2014, autor: Simy-76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ahoj, no sú dve možnosti: - máš zlý mikrofón, to vyskúšaš najjednoduchšie iným telefónom - máš síce nakódované hlasové ovládanie, ale nemáš ho správne zapojené Čo sa týka bodu dva, tak zapojenie Columba s hlasovým ovládaním sa líši od zapojenia štandardného zapojenia ostatných rádií. Telefonovanie na Columbovi bude fungovať pri oboch zapojeniach. Rozdiel je v tom, že mikrofón je bežne napojený najprv do handsfree jednotky a až potom ide zvuk do Columba, no a zapojenie na hlasové ovládanie je také že mikrofón ide najprv do Columba a až potom do handsfree. Tiež som si prerábal zapojenie aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simy-76 Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Děkuji vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.