Publikováno Září 24, 201411 r Ahoj, mám problém s MF a rádiem. MF tlačítka svítí ale nejde s nima ovladat radio a neukazuje se na maxidotu ta horní čast, co patří k radiu (jel jsem včera 200km a za tu cestu mi na maxiku radio naskočilo, tak radio MF volantem ovladat šlo ale vždy na dvě vteřinky). Také jsem si všiml, že mi levý malý repráček u skla chrčí. Nevím čím to je a co bych měl zkontrolovat. Neměl jste nekdo podobné problémy?
Říjen 14, 201410 r Zkontroluj propojení kabelu pod kobercem za řidičem. Zooxidovaný kabely - oprava a už je vše ok.
Říjen 22, 201410 r Autor Mrknu na ně. Ja mam jeste dalsi problém, auto mi obcas chcipa,kdyz mam zapnute radio, je to vse asi nejak propojené. Jakmile vyndam pojistku od radia, tak auto nechcipe, tempomat funguje.
Říjen 22, 201410 r Co máš za radio? Zkus ho po jízdě vyndat a ošahej ho, jestli není horké. Už jsem na to jednou narazil-radio ve zkratu. Pokud to bude OK, zkus ho napojit jen na ISO konektory a znovu zkusit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.