eXt Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Ahoj, mám problém s MF a rádiem. MF tlačítka svítí ale nejde s nima ovladat radio a neukazuje se na maxidotu ta horní čast, co patří k radiu (jel jsem včera 200km a za tu cestu mi na maxiku radio naskočilo, tak radio MF volantem ovladat šlo ale vždy na dvě vteřinky). Také jsem si všiml, že mi levý malý repráček u skla chrčí. Nevím čím to je a co bych měl zkontrolovat. Neměl jste nekdo podobné problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Zkontroluj konektory u radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 někde voda, dělá mi to stejné a jeste jsem na to nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Zkontroluj propojení kabelu pod kobercem za řidičem. Zooxidovaný kabely - oprava a už je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Mrknu na ně. Ja mam jeste dalsi problém, auto mi obcas chcipa,kdyz mam zapnute radio, je to vse asi nejak propojené. Jakmile vyndam pojistku od radia, tak auto nechcipe, tempomat funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Co máš za radio? Zkus ho po jízdě vyndat a ošahej ho, jestli není horké. Už jsem na to jednou narazil-radio ve zkratu. Pokud to bude OK, zkus ho napojit jen na ISO konektory a znovu zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.