skydragon Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Caute, chcel by som sa spytat ci by nebol niekto v Bratislave a okoli ochotny mi pozriet nefunkcne vyhrievanie spatnych zrkadiel - vobec neviem v com to moze byt, poistky som vsetky skontroloval, a este ma napadlo ze mozno relatko by bolo treba vymenit (nepocujem ze by cvaklo ked zapnem vyhrievanie) ale vobec neviem kde v aute je. Alebo teda samozrejme moze to byt nieco ine, ja sa v takych veciach nevyznam Ak sa v tom niekto vyzna a bol by ochotny mi s tym pomoct tak budem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Přijeď na sraz, mrkneme na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 nepodarilo sa mi, takze problem stale aktualny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Zkus uživatele s nickem PROFOR, tej je elektokutil a je z blavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.