af superb Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Zdravim, Vsude mozne hledam po celym internetu, ale bohuzel nikde nic nemuzu najit. Mate nekdo zkusenost s plovouci podlahou do kufru? Vubec nevim cim ji tam prichytit. Napadl me suchy zip. Nebo mate jine napady? Dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Ja ji mel v dvojkove fabii primo na miru ale nedoporucuju , vsecko tam lita, klouze , mlati se a jak se mi tam rozmlatilo plato vajec tak to slo pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
af superb Vloženo 27. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2014 To jsem si taky myslel, potom me napadlo neco protiskluzovyho materialu to potahnout. A cim jsi to pridelal? Nebo nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Pridelal jsem to na duralovy rošt dvojsložkovym lepidlem. Ono najit neco co by neklouzalo je celkem problem. Teda takhle je toho dost ale je pak skoda te struktury materialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 (editace) Mel to Radis v supu,podívej do jeho vlákna,myslím ze tam ma foto a určité ti napíše,když mu posles zprávu. Editováno: 27. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
af superb Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Supr, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.