Publikováno Říjen 8, 201410 r Ahoj kluci, mam na vas dotaz, nedari se mi zparovat mou Nokii Lumia 1520 z BT v aute, mam Supa II, Columbus. Auto nic nevidi, nicmene telefon ano a telefon chce po me pin pri zacatku parovani s HF, zkousel jsem pin telefonu (proste sim pin) ale to nevzal, v navodu na Columba jsem nenasel zadny standardni pin z vyroby co se ma zadat pri parovani noveho pristroje. Predchozi majitel normalne tel. pres BT pouzival, takze funkcni to bude (mel iphone) Dekuju za rady...
Říjen 8, 201410 r Pin ze SIM to pochopitelne neni. Uz si to nepamatuji presne, ale tusim, ze na MaxiDotu me to napsalo pin, co mam zadat v telefonu. Jinak standardni piny u zarizeni, ktere nemaji display, byvaji 0000 nebo 1111. Ja mam take Lumii 1520 a s Columbem funguje uplne skvele vc. kopirovani tel. seznamu atp.
Říjen 8, 201410 r Autor Ahoj, no me columbus i maxi dot pise, ze není zadne zarizeni v dosahu nebo ke sparovani. Ale telefon BT vidí a požaduje PIN, ty standarni kombinace co pises jsem již zkousel...
Říjen 8, 201410 r V telefonu bud v menu nastaveni BT a na MaxiDotu dej pridat nove zarizeni a az ti MaxiDot najde tvuj telefon, klikni na nej (na MD). Takhle jsem to tusim pridaval ja a bylo to hotove za 3 minuty... Je taky mozne, ze mas treba starsi verzi atp...
Říjen 8, 201410 r Autor Mam i ovladani na volantu a videl jsem to v akci ale s iphonem, takze zde problem nebude, jeste se tedy podivam na maxidot a zkusim to sparovat pres maxi dot, to je jedine co jsem jeste nezkusil.... jak rikam, telefon BT sadu v aute vidi...
Říjen 8, 201410 r Autor Takze pro dalsi, kterym by se to mohlo hodit, pin kod pro prvni sparovani byl 1234, vse funguje jak ma, diky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.