cikinek Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ahoj kluci, mam na vas dotaz, nedari se mi zparovat mou Nokii Lumia 1520 z BT v aute, mam Supa II, Columbus. Auto nic nevidi, nicmene telefon ano a telefon chce po me pin pri zacatku parovani s HF, zkousel jsem pin telefonu (proste sim pin) ale to nevzal, v navodu na Columba jsem nenasel zadny standardni pin z vyroby co se ma zadat pri parovani noveho pristroje. Predchozi majitel normalne tel. pres BT pouzival, takze funkcni to bude (mel iphone) Dekuju za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Pin ze SIM to pochopitelne neni. Uz si to nepamatuji presne, ale tusim, ze na MaxiDotu me to napsalo pin, co mam zadat v telefonu. Jinak standardni piny u zarizeni, ktere nemaji display, byvaji 0000 nebo 1111. Ja mam take Lumii 1520 a s Columbem funguje uplne skvele vc. kopirovani tel. seznamu atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cikinek Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Ahoj, no me columbus i maxi dot pise, ze není zadne zarizeni v dosahu nebo ke sparovani. Ale telefon BT vidí a požaduje PIN, ty standarni kombinace co pises jsem již zkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 V telefonu bud v menu nastaveni BT a na MaxiDotu dej pridat nove zarizeni a az ti MaxiDot najde tvuj telefon, klikni na nej (na MD). Takhle jsem to tusim pridaval ja a bylo to hotove za 3 minuty... Je taky mozne, ze mas treba starsi verzi atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cikinek Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Mam i ovladani na volantu a videl jsem to v akci ale s iphonem, takze zde problem nebude, jeste se tedy podivam na maxidot a zkusim to sparovat pres maxi dot, to je jedine co jsem jeste nezkusil.... jak rikam, telefon BT sadu v aute vidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cikinek Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Takze pro dalsi, kterym by se to mohlo hodit, pin kod pro prvni sparovani byl 1234, vse funguje jak ma, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.