Zenda899 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) Ahojte, něco mě klepe na přední nápravě levé kolo u Octavie II 1.9 TDI. Když vezmu za kolo zatlačím na něj, zahejbám s ním tak tam něco klepe, jak kdyby něco bylo volného. Neměl by někdo nějaké rady? Díky Editováno: 18. Říjen 2014, autor: Zenda899 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 jo mel.. zajet do servisu/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Zendo ťažko radiť od PC...väčšinou odchádzajú silenbloky v ramenách...koleso utiahnuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenda899 Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 jj kolo utahnute :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenda899 Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Byla to tyčka stabilizátoru, čep vymláčenej - výměna pohodová. Teď je krásně tichoučko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Ahojte, něco mě klepe na přední nápravě levé kolo u Octavie II 1.9 TDI. Když vezmu za kolo zatlačím na něj, zahejbám s ním tak tam něco klepe, jak kdyby něco bylo volného. Neměl by někdo nějaké rady? Díky tak toto na tyčku nevyzeralo ...hlavne,že všetko klape ako má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman99 Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Dobry den,kdyz zatocim do prava,tak to klepe,,vymenil jsem h.kloub,vnitrni ulozeni stabilizatoru a porad klepe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.