RomanaP Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Moc vás prosím o radu či pomoc, displej na budíkách mi začal kostičkovat, je špatně čitelný, bude potřeba vyměnit celé budíky nebo stačí displej, mám r.v.2002 - displej kde už jde vidět celé auto kde jsou otevřené dveře.. moc se v tom nevyznám, ale byla bych ráda kdyby jste poradili popřípadě i někoho kdo by v okolí Ostravy, Karviné, byl schopný mi to opravit.. díky moc chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 pokud dáš použité budíky asi za chvíli to samé jde měnit jen displei displei + výměna cca 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Třeba tady: http://www.repres.eu/repres/eshop/10-1-Opravy-panelu-pristroju/0/5/64-Vymena-displeje-MAXIDOT-VDO/description#anch1 Mě začíná mizet horní polovina displayie, hlavně v létě jak se ohřeje. Zatím to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraHlouch Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Zdravím všechny ty,co mužou v tomhle období místo velikonoc v téhle situaci chodit max.okolo auta.Chci se zeptat,blbne mi display na Octavii1 číslice a písmenka ted v horkém období jsou špatně čitelná hlavně horní časti maxidotu.Když se potom ochladí tak celou zimu je to dobré,jak píšu jen v větších plusových teplotách.Děkuji všem za odpovědi,Marek. Editováno před 1 minutou na MaraHlouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.