Publikováno Říjen 27, 201410 r Ahojte, omlouvám se, jestli podobné téma existuje, ale nepovedlo se mi najít něco vhodného na tento dotaz. Mám problém s větrákem výdechů v kabině. Nejdříve větrák klepak, dle intenzity otáček - čím rychleji tím hlučnější to bylo - domníval jsem se, že jde o ložisko větráku a výměnou se to vyřeší. Po týdnu přestal větrák frčet úplně. Tzn absolutně nevětrá. Auto má solární šíbr a když svítí slunce tak větráky při vypnutém motoru jednou. Na pomalu, klepou a už jedou. Ale jak nastartuju - tak hrobový ticho. Někdy se stane, že po 20 minutové jízdě se větrák probere a najednou se rozjede tak, jak jsou nastavené otáčky větráku na climatroniku.Pokud nejedou, mohu intenzitu nastavovat jak chci a k chodu větrák prostě nedonutím. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Díky
Listopad 7, 201410 r Jo setkal. Pravděpodobně uhlíky na větráku. Rozeber a podívej se. Problém můžeš oddálit napružením (ale jen lehce!) pružinek na uhlíkách a lehkým promazáním (stačí stříknout lehce třeba Wédéčko)
Červenec 14, 20178 r V 7. 11. 2014 na 16:06, SUP1 napsal: Jo setkal. Pravděpodobně uhlíky na větráku. Rozeber a podívej se. Problém můžeš oddálit napružením (ale jen lehce!) pružinek na uhlíkách a lehkým promazáním (stačí stříknout lehce třeba Wédéčko) Zdravím, mám takový problém, klimatizace climatronik, normalne funguje cca 1 hod, po hodine z niceho nic prestanou jit vsechny ofuky, ale moturek jede, po cca hodine se to zase normal rozjede, cim by to mohlo byt? Dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.