Drizzy Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Čauko Superbáci dneska se koná sraz v Praze na střeše obchodního centra Šestka . OD : 17:00 KDE : Fajtlova 1090/1, 161 00 Praha 6 Takže kdo můžete stavte se ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Tak kolik se Vás sešlo? Myslím,že jsi to sem hodil moc pozdě, dé facto v den svolání - škoda, rád bych dorazil. Myslím,že malý referát by byl na místě - díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Lanny příště hodím dříve i sem na Forum . Dalo se to na FB PAGE ale pak mi došlo že ne všichni ho mají ) Příště automaticky dávám i sem ) foto dodám za mmnt . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 A kolik se Vás vůbec sjelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Bylo nás pět.A ještě jsem jel pro Radka(Cuzika) byl s kamionem v Praze a skládal az druhy den,takže byl na pokecu taky,takže pět kar a 6 supaku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Tak to byla pěkná sestavička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Předně díky za pěkné fotky a jen lituji, že jsem o Vašem setkání nevěděl. Díky a mějte se všichni moc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Příště na tebe budu myslet,pražskejm a stredoceskejm jsem psal SMS,teda těm na koho mám, aby se to doslechlo co nejvice lidi,tak mi posli tel do SZ at te priste nevynecham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.