Martin F. Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Uvažuji o pořízení BT handsfree komunikující s maxidotem, Amundsenem a volantem. Pokud s ním spáruji dva telefony (můj a manželky), co se stane, když budeme oba v autě. Bude mít jeden telefon přednost (např. podle použitého klíče od auta, nebo budou funkční současně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 u mně je to tak, že preferuje ten, který byl připojen jako poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 je to tak, nebo za jizdy jde na maxidotu přepnout připojený telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Díky. A do jaké řídící jednotky má smysl investovat. Vyčetl jsem, že jsou různé typy, ale moudrý z toho moc nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 jednoznačně 3C8035730D...umožňuje přes režim "rsap" provozovat WIFI access point do vnitřku vozu a nemá problém ani s telefony typu iPhone xx. Navíc zvládá AVRCP (ovládání audio a video přes bluetooth vč. předávání informací na MAXIDOT). Na tuto verzi jsem přešel cca. před týdnem a jsem naprosto spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ptal jsem dnes v jedné místní firmě na BT HF a pán mi řekl, že montují do aut Dension Gateway PRO BT- máte s tím zkušenosti? S instalací od auta by za to chtěl něco málo pře 7 tisíc. Jsem do jisté míry laik, ale mám pocit, že doporučená 3C8035730D toho umí více a za podobné peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 To cislo jez novsich hf sad alebo su aj novsie vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Nazdar chlapi. Mam jednu otazku k tomuto tematu a to ako zistim aku pripravu na HF mam? Auto som kupoval ako 3-rocne od 1 majitela ale nemam k tomu vela info o vybave. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Pod sedačkou spolujezdce by měla být černá krabička a na ní je číslo této řídící jednotky pro HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Mam tam toto - Ako z toho vycitat, aku pripravu mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 řídil bych se hlavně modelovým rokem, viz tyto údaje z programu ELSAWIN které jsem vyčetl: - od 11.2009 byl mikrofon veden přes jednotku Columbus (pokud byla navigace ve výbavě) a umožnoval hlasové ovládání, stále však nebyl veden levý audio kanál do navigace Columbus a A2DP hrálo pouze do pravých dveří - od 5.2010 byl mikrofon veden přes jednotkui Columbus (pokud byla navi ve výbavě) a umožnoval hlasové ovládání, taktéž byl doplněn levý kanál do navigace Columbus a bylo možno plnohodnotně používat A2DP profil dříve vyrobená auta měla vedený mikrofon přímo do HF jednotky pod sedadlem a neměla zmiňovaný levý audio kanál (při vedeném telefonním hovoru byl však zvuk mono do obou reproduktorů) ...snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simy-76 Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Zdravím, toto téma mě velice zaujalo a rád bych se zeptal, pokud bych chtěl investovat do HF 3C8035730D, ale aktuální verze je 5N0 035 730A. Existují nějaké rizika nebo zkušenosti, že by to nemuselo fungovat, když jsem se díval na youtube (nazev: WLAN in 3c8035730D) tak palubní počítač vypadá úplně jinak než u mě a rozhodně nemám možnost wifi. Je mi jasné, že moje jednotka tyto f-ce neposkytuje, ale je třeba při koupí nové HF D ještě přeinstalovávat Firmware columbusu nebo něco podobného ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.