Combi2002 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Každý kdo tu na Fóru je déle, má jistě nějakou tu individualitu v interiéru. Tak sem něco přispěte pro inspiraci všem ostatním. Já jsem přispěji individuálním obšití červenou nití. Viz foto zde. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Combi2002 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 To musím jen pochválit, parádní práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Chce to udělat něco ještě s inetriérem. Chtěl bych trošku do červena, ale Těch moc nebylo, dělalo se to do GB. http://www.sbazar.cz/bfun/detail/7727237-dobry-den-nabizim-precalouneni-interieru-fabie-do A nebo kožené sedačky viz tohle, ale s kombinací něčeho červeného. Na trhu je pár sad červených RS z FII, ale jsou neskutečně drahý!!!! Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Combi maš to velmi pekne urobene, Ten obšity airbag sa dokaže spravne otvoriť keby si to nahodou potreboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ano, je to ušité trhacím stehem, aby to prdlo jak má. Ale zkoušet to nechci :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Volant z fabie II monte carlo + rádio 2DIN Pioneer :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Hezký, béžovka se mě vždy moc líbila. Ale světý interiér není pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 s cervenou niti to mam podobne jako combi2002 jen obsity mam pouze volant, rucni brzdu a radici paku sem vymenil za jine z portfolia skodavolant obsilali u mujvolant.cz, radicka je z octavie 3 rs s vymenenou vrchni plaketku z fabie 2 elegance a rucni brzda je z fabie 2 monte carlopak se mozna za invidualitu daji povazovat ovladace svetel, topeni, oken a zrcatek s chromem, ale to je opravdu jen takova picovinkapak mam dodelan AUX kabel, pro pripojeni mp3 nebo mobilu a prehravani hudby, v popelniku pred radici pakoua mozna takova posledni vec jen drzak napoju z VW Lupo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.