milda 1 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 ma nekdo zkusenosti ,kdyz se namontuje kryt do kapoty proti hluku. predem dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Namontoval jsem tlumení kapoty do Octavie RS 2.0 TSI a rozdíl v hluku z místa řidiče jsem nezaznamenal. Spíš že to jen lépe vypadá a kapota má nižší teplotu. U benzínu (podobně asi i u 1.4 TSI) není hluk motoru uvnitř auta podstatný. Daleko víc mi vadí hluk od kol a aerodynamický hluk od proudění vzduchu při vyšších rychlostech (160 +). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda 1 Vloženo 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) diky za odpoved,zvenku je to tisi nebo ne. Editováno: 16. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Zvenku jen na volnoběh - a to taky žádný rozdíl neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 A jen pro zajímavost : Audi to dává standardně do A4 1,4 TFSI = zřejmě požadavek na co nejméně dB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 co sa tyka hlucnosti motora nechapal som ked som sadol do sluzobnej 1,4 TSI 110kw DSG a motor bol omnoho tichsi ako moja 1,2 TIS 77kw. neverim ze je to tym spodnym krytom (ten vrchny mam aj ja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.