Publikováno Listopad 20, 201410 r Zdravim mam taky problem ked nastartujem studeny motor a ked je vonku chladno tak sa ozvy od klinoveho remena take slabsie sustanie asi v sekundovych intervaloch... ked sa motor zohreje cca na 60 stupnov tak uz to nerobi a potom ked sa zohreje na 90 tak to robi uplne slabo ale uz nepretrzite... klinovy remen som vymenil ako prvy a nepomohlo to... neviete co by to mohlo byt? motor cfhc 75000km dik
Listopad 20, 201410 r no pretože to nejde od klin.remeňa ani od vecí ním poháňaných ...ide to od rozvodov ...práve niečo také riešim,takže až to bude aktuálne,napíšem riešenie
Listopad 21, 201410 r Autor Preco si myslis ze to nemoze byt nieco co pohana ten remen? Napr. Nejaka kladka?
Listopad 21, 201410 r Tak ten remen sundej a zkus nastartovat. Pokud to uslysis stale, musis hledat jinde...
Listopad 21, 201410 r Autor Dobre ked ho dam dole a uz to nebude pocut znamena to ze je zla nejaka kladka? da sa potom zistit ze konkretne ktora?
Prosinec 2, 201410 r Autor No tak vcera som bol v servise klinovy remen sme dali dole a nastartovali a robilo to stale takze mechanik povedal ze nieco na rozvodoch bude zle a najlepsie bude vymenit takze tak 300€ z vrecka
Prosinec 3, 201410 r Autor ano to je ono ale mne to robi trochu slabsie... nevies co konkretne to robi?
Prosinec 3, 201410 r v tomto prípade to robila vodná pumpa ... ...len by som podotkol,že sa jedná o motor,ktorý sa montuje až do OIII,čiže EA288
Prosinec 4, 201410 r Autor Dobre dakujem a este sa chcem spytat myslis ze sa po rozobrati bude dat zistit ze co to presne je? ci len cele nove rozvody?
Prosinec 4, 201410 r ja som to zistiľ hneď po pretočení pumpy rukou ..jednoducho sa akoby zadrhávala a po vymontovaní z nej bolo v rukách počuť minimálnu hlučnosť ...takže pri otáčkach motora sa tá hlučnosť viditeľne zvýšila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.