Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam taky problem ked nastartujem studeny motor a ked je vonku chladno tak sa ozvy od klinoveho remena take slabsie sustanie asi v sekundovych intervaloch... ked sa motor zohreje cca na 60 stupnov tak uz to nerobi a potom ked sa zohreje na 90 tak to robi uplne slabo ale uz nepretrzite... klinovy remen som vymenil ako prvy a nepomohlo to... neviete co by to mohlo byt?  motor cfhc 75000km dik

no pretože to nejde od klin.remeňa ani od vecí ním poháňaných ...ide to od rozvodov ...práve niečo také riešim,takže až to bude aktuálne,napíšem riešenie

• Autor

Preco si myslis ze to nemoze byt nieco co pohana ten remen? Napr. Nejaka kladka?

Tak ten remen sundej a zkus nastartovat. Pokud to uslysis stale, musis hledat jinde...

presne tak ...

• Autor

Dobre ked ho dam dole a uz to nebude pocut znamena to ze je zla nejaka kladka? da sa potom zistit ze konkretne ktora?

zistil si niečo?

• Autor

v pondelok idem do servisu tak uvidime co zistim...

• Autor

No tak vcera som bol v servise klinovy remen sme dali dole a nastartovali a robilo to stale takze mechanik povedal ze nieco na rozvodoch bude zle a najlepsie bude vymenit takze tak 300€ z vrecka :) 

• Autor

ano to je ono ale mne to robi trochu slabsie... nevies co konkretne to robi? 

v tomto prípade to robila vodná pumpa ...

...len by som podotkol,že sa jedná o motor,ktorý sa montuje až do OIII,čiže EA288

post-62595-0-43215600-1417637984_thumb.j

• Autor

Dobre dakujem a este sa chcem spytat myslis ze sa po rozobrati bude dat zistit ze co to presne je? ci len cele nove rozvody?

ja som to zistiľ hneď po pretočení pumpy rukou ..jednoducho sa akoby zadrhávala a po vymontovaní z nej bolo v rukách počuť minimálnu hlučnosť ...takže pri otáčkach motora sa tá hlučnosť viditeľne zvýšila

• 2 měsíce později...
  • Autor

takze problem vyrieseny bola to vodna pumpa.

trefa  :kol-21:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.