rothos Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Nezkoušel jste někdo dodělat AUX do původního rádia s navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Hledej, musí tady toho být hafo. Ale musíš jít dost zpátky. Prohledej "Ace Ventura", ten si to určitě kdysi dělal a vím, že to tady bylo popsané! Tady neplatí Leninovo: učit se, ale heledat a hledat a hledat a věř, že najdeš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Hledal jsem asi dvě hodiny.. No a pak už mě to přešlo. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 pokud máš DXko, stačí káblík za 120Kč. http://www.tme.eu/cz/details/mfd-jack/adaptery-aux/4carmedia/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Nezkoušel jste někdo dodělat AUX do původního rádia s navi? A co takhle sdělit model/typ toho rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 25. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Tak vzhledem k tomu že jsem napsal "původního" jelikož jsem netušil co to je za typ tak jsem předpokládal, že vám jako profíkům to dojde. Jinak něco takového už jsem taky našel jen jsem měl v plánu to koupit normálně v obchodě a ne to objednávat přes net. Jinak moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 No jo, to se tady pak zakládají duplicitní vlákna, že? DX a AUX vstup 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.