Publikováno Listopad 27, 201410 r přestali mi fungovat tlačítka paměti a vubec nereagujou, ale sedačka jinak funguje. Už se mi to jednou stalo a to jsem vyndal tlačítka odpojil a znova zapojil a vše šlo ale ted už nejde vubec.
Listopad 27, 201410 r Mne sa presne toto stalo 2x krátko po sebe, keď sme mali auto jeden alebo dva mesiace. Nič som nerozoberal, auto v záruke, takže rovno do servisu. Už len matne si spomínam, že sa "niečo resetovalo" a dalo sa to napraviť len cez tester. V servise to bolo na počkanie, takže som tomu nevenoval veľkú pozornosť. Odvtedy ubehol rok a bez problémov.
Leden 22, 201510 r Autor tak už řeším sedačku pomalu měsíc a stále nefunguje v servisu vyměnily řídící jednotku a nic .. teď už čekám a auto půjde přímo do fabriky kde se tím budou zabývat
Leden 28, 201510 r Mě zase nejde, respektive pořádně nefunguje propojení s klíčkem. Paměť a všechno okolo funguje, jen prostě to spojení s klíčkem mě nejde a vždycky se to rozhodí :/
Únor 26, 201510 r mám dotaz který asi patří do jiného témata ale nenašel jsem, mám možnost koupit ventilované sedačky z SII, myslíte že by to šlo zprovoznit v OIII za predpokladu že tam ty sedačky vůbec pasují ? Funkce klimatizace sedačky by měl zajišťovat ventilator který je ve spodní straně sedadla? viz foto sedačka z passat cc klimatizovana... Upraveno Březen 10, 201510 r od Bildasek09
Březen 13, 201510 r Nevíte někdo jestli jde pod sedačku řidiče namontovat držák hasícího přístroje, nějak si myslím že se to u el. sedaček nevleze. Máte někdo zkušenosti? Našel jsem totiž fajn držák na hasičák na obautodíly. Nicméně tam nepíší zda je vhodný či nevhodný pro el. sedadlo. Poměrně často jezdím do PL a tam je hasicí přístroj jako povinná výbava. Dík za info.
Březen 13, 201510 r Jo to jsem již někde četl, jen mě to napadlo když to TADY nabízejí ...prej origo Škoda. Nic mno bude mi muset stačit v kufru.
Březen 14, 201510 r Autor dnes mi přesně tohle udělala sedačka řidiče, nepomohl restart Columbusu, ani vypnutí a zapnutí zapalování, ani delší odstavení vozidla, ani nějaké kombinace mačkání tlačítek na sedadle - poradíte někdo, třeba ferda25 co s tím? do servisu se mi nechce u mě byl problem když mi sedačka jela uplne dolu a dozadu tak se ohybal cely ten plastovy kryt na kterem jsou tlacitka a to zpusobilo vypalení řidici jednotky el. sedacky (sedacka sice fungovala ale pametova tlacitka ne) a tlačítka se pri kazdem posunu rozpojovala ( ale to videt nebylo) .. a reseni bylo ze mi ten plast vyrizly trochu .. pote co jsem si vyzvedl auto tak jsem hledal kde to řezali a bylo to udelane tak že to neni videt musi se clovek hodne podivat aby to videl.
Březen 27, 201510 r Já mám trochu jiný problém. V současnosti jsem začal používat O3 s el. sedačkou řidiče a ačkoliv vše dělám dle návodu, tak se mi nedaří uložit vlastní polohu zrcátek a sedačky a po novým "vlezení" do auta je sedačka tam, kde byla původně. Mohl by mi někdo tedy napsat stručný postup? Dík!
Březen 27, 201510 r 1)nastartoval jsem 2)nastavil sedačku, pak zrcátka 3)zmáčkl set 4)vyčkal 10 vteřin dle návodu a zvolil jednu z možností paměti 1-3 5)nic se neozvalo a poloha se neuložila tak teď babo raď. Edit: už koukám do návodu, asi je problém s tím spárováním. Je to možné? Upraveno Březen 27, 201510 r od Molvy
Březen 27, 201510 r 1) sedni do auta a startovat nemusíš jen zmáčkni tlačítko nebo otoč klíčkem 2) nastav sedačku + zrcátka 3) Drž stále zmáčknuté tlačítko SET 4) vyber kam to chceš uložit 1,2,3 a chvilku podrž a pípne to 5) hotovson Upraveno Březen 27, 201510 r od Stano-RS
Březen 27, 201510 r Zkusím, díky Edit: právě jsem zkoušel. Přesně tak to dělám a nepípne... Upraveno Březen 27, 201510 r od Molvy
Březen 27, 201510 r hned, jak zmáčknu i číslo, tak už sedačka začne pojíždět na polohu, která byla do tý doby na tom čísle uložená a nenastaví se tam moje aktuálně nastavená pozice
Březen 27, 201510 r Uložení nastavení sedadla a vnějších zrcátek pro jízdu vpřed › Zapněte zapalování. › Nastavte sedadlo do požadované polohy. › Nastavte obě vnější zrcátka » strana 83. › Stiskněte tlačítko SET A » obr. 71. › Do 10 s po stisknutí tlačítka SET stiskněte požadované paměťové tlačítko B . Nastaviť, stačiť set, stlačiť číslo a je to uložené. Upraveno Březen 27, 201510 r od peter.s
Duben 6, 201510 r Uložení nastavení sedadla a vnějších zrcátek pro jízdu vpřed › Zapněte zapalování. › Nastavte sedadlo do požadované polohy. › Nastavte obě vnější zrcátka » strana 83. › Stiskněte tlačítko SET A » obr. 71. › Do 10 s po stisknutí tlačítka SET stiskněte požadované paměťové tlačítko B . Nastaviť, stačiť set, stlačiť číslo a je to uložené. A jako třešnička na dortu to ještě pípne :-)
Květen 11, 201510 r Zdravím všechny, Nedaří se mi nic takového tady najít, proto píšu sem. Nevíte/nemáte info jestli jdou do OIII dát sedačks ze superba nebo passata cc ?
Květen 20, 201510 r Nikdo neví? (( Ty kolejnice by mohly být stejné, a tím pádem stačí jen zapojit a fungovalo by to, kdybych to měl jak vyzkoušet tak to udělám ale nemám plonkovní sedačky z passat cc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.