johanisp Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) Zdravim dneska sem jel serpentiny a rosvitila sem mi kontrolka rucni brzdy a palubni pocitac napsal STOP zavada na brzdach a po cca 20sec to zhaslo, udelalo mi to asi ve 3 zatackach ale auto normalne brzdi. Nesetkal se s tim nekdo uz? Editováno: 30. Listopad 2014, autor: johanisp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 málo brzdovej kapaliny ...pri pohybe vozidla do zátačky sa kapalina v nádobke preleje na jednu stranu a tým pádom sa dostáva na min hladinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johanisp Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 ok diky za tip zkusim dolejt a pak dam vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johanisp Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak uz je to asi dobry nic to nehlasi, diky za radu. A jeste sem se chtel zeptat jestli nema nekdo zkusenosti s vymenou zadni napravy (bubnovou za kotoucovou) jestli mi staci jenom naprava a lanovody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Podívej se sem. A když tak pohledej, třeba je tam toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak uz je to asi dobry nic to nehlasi, diky za radu a brzdovku si pozeral? ...lebo na rovine to hlásiť nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johanisp Vloženo 30. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 dobry jako ze sem dolil brzdovku, bylo tam na minimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 tak to áno potom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.