Přejít na obsah

Blbne central, furt se odemyka

xsucha02

Doporučené příspěvky

Dobry vecer, jsem cerstvim majitelem oktana a naskytl se mi prvni problem, auto nejde zamknout, porad se odemyka a nejde to nijak zastavit, jedine odpojit baterku, dela to i za jizdy, cim by to mohlo byt? VAG hlasi chybu tepelna ochrana centralu, ale to bude asi tim jak to porad cvaka dokola, aby nezhorel, postupne jsem odpojoval vsechny zamky, ale zadna zmena. Posledni moznst me napada komfortni jednotka, da se nejak vyzkouset?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Ja riesim cosi podobne, ked pootocim klucikom odomkne sa mi a niekedy aj za jazdy. zacinam mam pocit ze to robi RJ komfortky, ale zatial este netusim ako, uz som si stiahol schemu a studujem preco to moze robit, a nejde mi ani odomknut kufor a nefunguje osvetlenie vnutorne, a myslim si ze to vsetko zapricinuje ta komfortka. Ale nemam to este potvrdene, zacalo to ako som nechtiac zoskratoval na komfortke relatko na odomknutie/zamknutie kufra

Editováno: , autor: luk.a.s
Odkaz ke komentáři

Je to problem s komfortkou, ale absolutne netusim preco, dneska som sa snou bavil, a nejde mi osvetlenie vnutorne, ani ked otvorim dvere ani v kufri, a to zamykanie ma nasvedomi prave komfortka, pretoze ked ju pripojim tak odomkne zakazdym, a vzdy ked vlozim kluc do spinacky a pootocim do prvej polohy.... komfortka 3B0 959 799 auto rocnik 2000 (bol to automat) a toto mi zacalo ako som ju raz vybral a zamenil za druhu

Editováno: , autor: luk.a.s
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...