Publikováno Prosinec 9, 201410 r Zdravím, pořídil jsem do své Octavie 2 (2008 před FL) 2din rádio RCD 320, původně určené pro vozy VW. Co umí:- USB, včetně procházení složek- AUX zdířka- SD karty- CD včetně formátu MP3- klasické FM radio- bluetooth propojení s mobilním telefon, včetně streamovaní hudby z telefonu- integrovaný mikrofon pro telefonování - automatické spárování mobilu a radia pomocí bluetooth (nemusí se pokaždé připojovat, tak jako je to na videu) Co mi vadí:- červené podsvícení se mi moc nehodí k zelenému zbytku- nemožnost procházení telefonního seznamu na radiu, nebo jsem na to ještě nepřišel. Z radia jde volat vždy na poslední volané číslo. Zapojení:- k radiu byl od prodejce návod. Musely se 2 dráty napojit na dráty, které vedou k ovládání klimatizace. Bez tohoto propojení nefungovalo bluetooth spárování s mobilem.- bylo potřeba zakoupit jiný rámeček kolem radia - přikládám návod od prodejce návod autoradio.bmp Cena:- zakoupeno z bazos.cz od uživatele CarsEquipment@email.cz za 3100kč včetně poštovného- rámeček kolem radia ze skoda-dily.cz za 217kč Radio můžu jen doporučit. Vypadá vkusně a má lepší konektivitu než Swing nebo Stream, bez dalšího dokupování kabelů apod. Mé video s ukázkou funkcí: Upraveno Prosinec 16, 201410 r od Gregy
Prosinec 14, 201410 r ahoj, taky sem koupil,ale ještě nezapojil. nemáš ještě ten návod ? zatím mi funguje jen radio, cd a displej. jinak nesvítí a nejde bluetooth dík yeti 2014 bez radia jen príprava iso
Prosinec 15, 201410 r Autor Zkusím ho zítra najít, popřípadě napíšu prodejci, myslím, že by ho mohl mít. Ale co si vzpomínám: - musíš oddělat panel klimatizace a ve svazku kabelů, co do ní vede najdeš oranžový s hnědým pruhem a oranžový se zeleným pruhem - z radia ti vedou 2 kabely, žlutý a hnědý; ty musí napojit na výše zmíněný kabely - ty 2 kabely z radia si prodluž, protože stávající délka ti nebude stačit - napojíš hnědý na oranžový s hnědým pruhem a žlutý na oranžový se zeleným pruhem (kdyby ti nefungovalo, tak je prohodíš) - nelekni se tloušťky kabelů, co vedou do toho panelu klimatizace; mají tloušťku tak 1/4 toho, co vede z radia a napojování mi přišlo dost prasácký (nejsem žádný elektrikář) Dej vědět, jak si dopadl
Prosinec 16, 201410 r radio se má vždy napojit na can infotainment! nevím proč to připojujete na can komfort...
Prosinec 16, 201410 r Autor Milhausek: tak proč nenapíšeš podrobný návod, jak to správně zapojit? Myslíš, že na fóru jsou všichni autoelektrikáři a ví, jak to má být správně?..... rupla: návod od prodejce jsem nahrál výše do příspěvku
Říjen 28, 20159 r Máte to někdo napojeno na multifunkční volant? Mně nejde ovládání hlasitosti a mute přes volant, na multifunkčním displayi není vidět stránka s rádiem. Přes VCDS se nejde taky do rádia dostat a díky tomu není funkční ani externí originál zesilovač.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.