Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší...

Tohle je trochu old už, ale nedá mi to... Samozřejmě i před faceliftem byly průduchy průchozí, to sou zase iluze :help:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké :( Dík :)

Vloženo
Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké :( Dík :)

já bych řekl, že bude asi stejné...

• o 5 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

to stopro nejde, stačí se na to mrknout..

ale jak psal máca tak se dělal, něco jako replika RSpřevleku na kombi, myslim nějaký týpci z mnichova hradiště, nemužu si vzpomenout...

Vloženo (editace)

nevím no...ale zadní RS v kombinaci se sedanem mě nepřijde jako krok kupředu....prostě mě tam nesedí...

edit:vyjadřuje se k tý fotce..na combíku to muže být ready...

Editováno: , autor: najmis
Vloženo

já jsem kámošovi říkal, že na kombíka je ideální zapustit výfuk do origo nárazníku, jako to má např: O1 RS

škoda, jen, že ten překryt není v celku, aby tam nebylo lemování na výfuk, pak by to nemuselo vypadat zle

Vloženo

tu fotku co tady ukazuješ, to je ještě něco jako studie. hodně staré ale povedené :)

Jinak naraznik zle objednat s vyřezama pro ostřik nebo ne, proto jsou jine koncovky. Dale před fecelift s feceliftem se lišej jenom v tom že fecelift ma v laku mřižku kolem mlhovky a před fece ji ma černou.

jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...