Květen 12, 200817 r Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší... Tohle je trochu old už, ale nedá mi to... Samozřejmě i před faceliftem byly průduchy průchozí, to sou zase iluze
Červenec 26, 200817 r Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké Dík
Červenec 26, 200817 r Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké Dík já bych řekl, že bude asi stejné...
Červenec 26, 200817 r Jéé, tak to je supeer O starost míň a můžu to pustit z hlavy Děkuju, snad ho nikdy potřebovat nebudu
Prosinec 29, 200816 r ty voe a jak bys to tam chtěl dát??? dyť je na kombiku zadní nárazník odost delší
Prosinec 29, 200816 r kluci jde dát zadní RS na kombíka??? určitě ne-e,ale někde jsem viděl překryt na kombajn ve stylu RS
Prosinec 29, 200816 r kláco jen jsem se chtěl ujistit, kámoš mi tvrdil, že tam jde bez problémů, že je to stejný
Prosinec 29, 200816 r to stopro nejde, stačí se na to mrknout.. ale jak psal máca tak se dělal, něco jako replika RSpřevleku na kombi, myslim nějaký týpci z mnichova hradiště, nemužu si vzpomenout...
Prosinec 30, 200816 r tak tak, ale kua jak měli ty typci název? to nebylo za air designu ne?? to bylo něco menšího..
Prosinec 30, 200816 r no jo to je von, tak už to dělá janko(ty voe), ale určitě to nebyl von kdo to měl první.. to kněmu a jeho hnusum ani nejde..
Prosinec 30, 200816 r nevím no...ale zadní RS v kombinaci se sedanem mě nepřijde jako krok kupředu....prostě mě tam nesedí... edit:vyjadřuje se k tý fotce..na combíku to muže být ready... Upraveno Prosinec 30, 200816 r od najmis
Prosinec 31, 200816 r já jsem kámošovi říkal, že na kombíka je ideální zapustit výfuk do origo nárazníku, jako to má např: O1 RS škoda, jen, že ten překryt není v celku, aby tam nebylo lemování na výfuk, pak by to nemuselo vypadat zle
Prosinec 31, 200816 r tu fotku co tady ukazuješ, to je ještě něco jako studie. hodně staré ale povedené Jinak naraznik zle objednat s vyřezama pro ostřik nebo ne, proto jsou jine koncovky. Dale před fecelift s feceliftem se lišej jenom v tom že fecelift ma v laku mřižku kolem mlhovky a před fece ji ma černou. jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí .
Prosinec 31, 200816 r jj mě se to natom sedánkovi taky líbí, k tomu fešný křidýlko...uměl bych si to i představit
Prosinec 31, 200816 r Taky aby se ti to nelíbylo ty sedane jeden.... Jedinej sedan,kterej stál za to byl fru Fru(a) a to taky díky barvě....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.