Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší...

Tohle je trochu old už, ale nedá mi to... Samozřejmě i před faceliftem byly průduchy průchozí, to sou zase iluze :help:

• 2 měsíce později...

Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké :( Dík :)

Sice to není přesně téma, které by vystihovalo muj dotaz, ale je asi nejbližší..Řešil jste někdo, jestli je vlečné oko stejně dlouhé pro RS nárazník a pro normální? Protože mně se zdá, že je to moje staré krátké :( Dík :)

já bych řekl, že bude asi stejné...

je stejné :palec2:

Jéé, tak to je supeer :palec2: O starost míň a můžu to pustit z hlavy :) Děkuju, snad ho nikdy potřebovat nebudu lol

• 5 týdnů později...

nazdar borci schanim předni spojler na fabku :help:

na RS fabku

360: zkus bazar :)

• 4 měsíce později...

Bez úprav bych řekl, že určitě ne.

ty voe a jak bys to tam chtěl dát??? dyť je na kombiku zadní nárazník odost delší

kluci jde dát zadní RS na kombíka???

určitě ne-e,ale někde jsem viděl překryt na kombajn ve stylu RS ;)

kláco jen jsem se chtěl ujistit, kámoš mi tvrdil, že tam jde bez problémů, že je to stejný

to stopro nejde, stačí se na to mrknout..

ale jak psal máca tak se dělal, něco jako replika RSpřevleku na kombi, myslim nějaký týpci z mnichova hradiště, nemužu si vzpomenout...

jj je to překryt z lamina

tak tak, ale kua jak měli ty typci název? to nebylo za air designu ne?? to bylo něco menšího..

Kláco, myslíš tento?? Cenovka 2840Kč.

post-8288-1230649025_thumb.jpg

no jo to je von, tak už to dělá janko(ty voe), ale určitě to nebyl von kdo to měl první..

to kněmu a jeho hnusum ani nejde..

nevím no...ale zadní RS v kombinaci se sedanem mě nepřijde jako krok kupředu....prostě mě tam nesedí...

edit:vyjadřuje se k tý fotce..na combíku to muže být ready...

Upraveno od najmis

já jsem kámošovi říkal, že na kombíka je ideální zapustit výfuk do origo nárazníku, jako to má např: O1 RS

škoda, jen, že ten překryt není v celku, aby tam nebylo lemování na výfuk, pak by to nemuselo vypadat zle

tu fotku co tady ukazuješ, to je ještě něco jako studie. hodně staré ale povedené :)

Jinak naraznik zle objednat s vyřezama pro ostřik nebo ne, proto jsou jine koncovky. Dale před fecelift s feceliftem se lišej jenom v tom že fecelift ma v laku mřižku kolem mlhovky a před fece ji ma černou.

jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí .

najmis: náhodou na sedanu je zadní RS mrdice :p

Voe...od tebe to beru jako provokaci ty sedane....

jj mě se to natom sedánkovi taky líbí, k tomu fešný křidýlko...uměl bych si to i představit :palec2::)

Taky aby se ti to nelíbylo ty sedane jeden.... lol

Jedinej sedan,kterej stál za to byl fru Fru(a) a to taky díky barvě.... lol;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.