Tangerín Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Právě ta barva to jediná kazila zanikly na ní všechny ty detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 co to meleš....\\\\\\\\\\\black is the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 na sedanu muže bejt jakákoliv barva a jakýkoliv upravy a stejně to je pořád jen sedan(ne dělám si prdel, docela bych zkusil nějakýho postavit, ze všeho se dá udělat pěknej kus..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jj to určitě jde...však co nevidět dostuduju, pak najít nějakou aspoň trochu normálně placenou práci a hned uvidíte, jak může být sedánek hezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 tak držim palce, vono i mít fabii při studiich je slušný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Díky jj to já vím, ale nemám ji z důvodu, že bych pocházel z nějaké bohaté rodinky...pokud tě to zajímá, jak jsem k ní přišel, dočteš se to někde u mě v tématu Editováno: 1. leden 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Chcete Fabiu Sedan ??? mate ju mat Sorry za OT ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 to jako byla fabka sedan jo ? nevim podle čeho by se to dalo identifikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) ja som to identifikoval podla prednych svetiel ale to ma len tak napadlo ze tu chlapci pisali ze chcu poriadneho sedana predne svetla su z fabky takze je to ako ze s TUZINGOVANA FABKA Sedan Editováno: 2. leden 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ale teraz ma to napadlo kua ved to je Dacia Logan pretuningovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To je hnus, chudák auto...každopádně z fábky to má jen přední světla Podle dvěří bych to viděl taky na Logana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 jako předek je hezkej..celkem dobrej napad..jinak ten zadek se kitovat nemusel no..a tu barvu bych asi taky změnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 je to seat toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ten zadní ala RSák mi na sedanovi nesedí fru fru sedan byl totálně nej, škoda barvy a toho, že pořádně neležel na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 bože to je hnus největší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 A nemoze to byt nejaky Fiat Croma s predelanym predkom ??? Ale fakt je ze toto ... Na to treba VELIKE NADANIE ... TALENT..... tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 tu píše že je to toledo http://www.feliciaklub.cz/forum_new/viewto...&start=1350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 na tej stranke je aj felda so svetlami z fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) No neviem ale tomu ja asi nechapem ... upravy auta ale takou cestou ... Co na to PZ CR ??? Alebo sa s tym jazdi len pre chleba do obchodu ??? Editováno: 4. leden 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tak to je masaker.. by mi zajímalo jestli tam ty světla vůbec nejak drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 klucí to je moooooc já myslel, že tohle je seriozní podnik... btw...Sedan rulez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 a jak tohleto souvisí s RS nárazníkem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 čau kluci..mám problémek..trefil jsem zajucha..macek to byl...vyrval mě mlhovku(jen světlo) ta mřížka tam ůstala...nemáte někdo fotku jak se nasazuje mlhovka do té mřížky?nebo fotku nárazníku jaké tam jsou uchyty na mlhovku??mě připadá že tam na té mlhovce něco chybí....kurňa škoda že to nemůžu nafoti a dát to semka...pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajic Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 mám pocit,že mlha je zezadu šroubovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Jak si to tedy vyřešil, koupil jsi převlek nárazníku? Já bych potřeboval vědět, jak tam drží...koupil jsem RSku a začíná se odchlipovat... tak ho chci přilepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.