Pivec Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 ahoj pánové mám takový problém svítí mi někdy kontrolka SYSTÉM KONTROLY VÝFUKOVÝCH PLYNŮ auto nestrácí výkon. Někdy svítí 2 - 3 jízdy a pak zase zhasne a 4 jízdy nesvítí. Diagnostika neukázala žádnou závadu. Motor 74 Kw děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 aky rocnik mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivec Vloženo 19. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 asi ti blbne ventil n18 co ho ovlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermaxer Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 (editace) Zdravím. Mám problém že mi pořád hlásí chybu Emise-do dílny, na diagnostice to hlásilo sporadickou chybu ventilu zpětného vedení výfukových plynů. Nechal jsem to už nekolikrát smazat a po každé se většinou druhý den chyba objevila znovu. Navíc mi z toho ventilu (EGR) teče trochu olej. Mám dotaz na zkušené, je to na výměnu ventilu? Nebo bych se měl zaměřit někam jinam rád bych to nějak zprovoznil a nemám rád když mi cokoli ukazuje nějakou chybu. Motor 1,9 TDI 96Kw r.v. 2004. Předem děkuji za odpovědi. Vyřešeno: Vyměnil jsem EGR ventil - závada se objevovala dál (takže EGR to nebyl) Poté jsem vymontoval elektromagnetický ventil který ovládá EGR a zjistil jsem polde čísla na ventilu že to není ten co tam má být, ale že je to ventil který se dává na turbo. Koupil jsem ten správný (cca 1000 kč) a problém zmizel. Jezdím už na to rok a závada se už neobjevila. Editováno: 16. leden 2018, autor: Supermaxer doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.