pnovak88 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Zdravím, kvůli psovi jsem si pořídil dělicí mříž zavazadlového prostoru. Po nasazení rolety na kufr ale logicky nelze úplně dovřít kryt za opěrkami (cca 2-3mm). Dá se to nějak nedestruktivně upravit, abych nemusel neustále demontovat tu mříž, nebo jsem při montáži někde něco přehlédl? Na http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/8-1-SKODA-Octavia-II/114-2-Vnitrni-vybava/5/13559-Ochranna-delici-mriz-Octavia-II-Combi je fotka i s roletou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnovak88 Vloženo 2. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Vyřešeno samo. Nechtěně jsem na to zatlačil, udělalo to lup a už to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Boris Rieger Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Zdravim, nemate nekdo fotku nebo nakres do kterych mist se u O2 kotvi prepazka s mrizi?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.