pnovak88 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Zdravím, kvůli psovi jsem si pořídil dělicí mříž zavazadlového prostoru. Po nasazení rolety na kufr ale logicky nelze úplně dovřít kryt za opěrkami (cca 2-3mm). Dá se to nějak nedestruktivně upravit, abych nemusel neustále demontovat tu mříž, nebo jsem při montáži někde něco přehlédl? Na http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/8-1-SKODA-Octavia-II/114-2-Vnitrni-vybava/5/13559-Ochranna-delici-mriz-Octavia-II-Combi je fotka i s roletou. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnovak88 Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Vyřešeno samo. Nechtěně jsem na to zatlačil, udělalo to lup a už to sedí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Boris Rieger Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Zdravim, nemate nekdo fotku nebo nakres do kterych mist se u O2 kotvi prepazka s mrizi?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts