Drizzy Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Čaute Mám takovou otázku za slušny peníze se mi dostala pod ruku tahle Hid sada do dálkových světel . Chci se zeptat půjde toto zapojit do Bixenonu ? Nebo popřipadne co je potřeba udělat za úpravy ? Děkuji za info . http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/3-1-Xenony-HID-sady/91-3-Xenony-HID-H1/5/48-XENONY-HID-H1-Prestavbova-sada-8000K-12V-provedeni-slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Do bi-xenonů dávat jeste xenon ? No newím ja bych do toho nešel... V popisu je tam napsané kompatibilita s Octavia II čili do supa to asi nepujde dát nebo půjde ale s upravami tezko fakt rici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 26. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Tohle je sada která by měla tuším nahradit vyloženě jen dalkova světla . Ale nejsem si jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Drizzy pokud máš Bixenon tak máš xenonový výbojky jak v tlumeným světle tak dálkovým, takže dávat do dálkáče další xenon je trošku zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Drizzy už to nehul !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 A jen tak mimochodem: nepůjde to dát ani jako přestavba za obyč, protože v Supu jsou vpředu žárovky H7 (potkávací) a H3 (dálkové a mlhovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Když si koupi přestavbovou HID sadu s patici H3 kterou maji přidavne dalky tak není žádny problém s vyměnou jen to není dovolene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Pro Vavris2 Když máš bixenon = xenon i v dálkovým, tak tam HIDku nedáš. Nemáš tam obyč žárovku. Pokud to je jako náhrada za mrtvej xenon, tak je to taky blbost. Xenony nejsou tak drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No jasný jenže na supu mas bixenon poskládaný z hlavního kde je klapka co po přepnuti na dálku změni polohu plus se ti rozsvítí přidává dálka a to jsou H3 sám jsem to měnil takže vím. Pokud to myslel tak ze nahradí jen tu H3 tak to jde, ale není to schválne pro provoz ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vavris2 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 A zda nejsou tak drahý nevím já co kupoval tak za oba něco málo přes 3 tisíce a to osram ty clasic co se dávají z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Měl jsem to takto v A8 udělané lze to.V bixenon čočce byla D2S a vedle do dálkových parabol jsem dal místo H7 taky výbojky.Masakr svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 jak pak funguje "problikavani" - funguje jenom bixenon v cocce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Tyhle HID vybojky strasne nesnasim. Oslnuje to jako krava.Pak nekoho nekde buzeruji za priblblou LEDku v parkovacce, trochu zatmavene folie na prednich sklech, ale tohle zjevne policajtum nevadi... A pritom to jde tak krasne poznat. Zastavoval bych se a vsechny posilal na technickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.