Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, líbí se mi nápad držáku na telefon v prostoru určeném pro kelímky na nápoje, ale nelíbí se mi že je pouze na menší telefony... Neví někdo prosím o něčem podobném který pojme větší telefon?

Díky za tip.

To je dobrá "fičura" , co ti inženýři dneska nevymyslí :kol-47:

Skús odrezať vnútornú časť gumy zarovno vrchom v tom kelínku.

Mne takto potom vošiel  Sony Xperia T aj s plastovým obalom / predtým ani samotný /

• Autor

to je pouze na nokie tak nevím... sháním něco na samsung note II.

Ne. Ten odkaz byl jen informativní. Musel bych pohledat ten typ co mám já. Koupil jsem jej už nějaký rok zpět v DE.

Ta tyč je dost ohebná a dá se natvarovat dle potřeby. Já jezdím s opěrkou plně vysunutou a no problem. Ale chce to vyzkoušet.

Tím že u O3 je zásuvka blízko u řadicí páky, tak no problem.

Telefon to samozrejme musi podporovat. Rychlost nabijeni muzes ocekavat cca 2x pomalejsi nez klasicky pres kabel.

Zajimave, tak asi zalezi na konkretnim telefonu a nabijecce. To, ze nabijecka bere vic VA nez klasicka nabijecka jeste samo o sobe nic neznamena.

Jak dlouho trvá nabití?

Kompletně vybitý Samsung Galaxy S4 se nám z nuly na sto dobil za 4 hodiny 45 minut. Přes klasickou nabíječku trvá dobíjení 2600mAh baterie zhruba 2 hodiny. Rozhodně nedoporučujeme nechávat dobíjet telefon přes noc na nočním stolku. Při přenosu jsou totiž nepatrně slyšet vysokofrekvenční pulzy, které vás mohou rušit. Počítejte také s mírným zahříváním.

Citovano ze smartmania.cz

Ty zvuky jsou otazka, kazdy slysi trochu jinak. Ale taky bych se toho nebal.. Daval jsem to sem hlavne kvuli tomu casu dobijeni..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.