Publikováno Prosinec 28, 201410 r Zdravím. prosím o radu,pří akceleraci začne hrozně drnčit jakoby plechy někde u spolujezdca..za studena to nedělá. když vytočím motor na neutral tak drnčení slyšet není,když zatáhnu ručku,dám plyn naty otáčky a na místě se rozjiždím tak to taky nedrnčí...děla to pouze když se rozjedu a na jakykoliv kvalt. už mě to dost sere. vše sem zkontroloval vyfuk je tichej,veškere plechy by měly byt tichy.. setkal se stím někdo? Rozvody,řetaz + napinak vyměněn.. Moc díky.
Prosinec 28, 201410 r To nutně nemusí být motorem. Co třeba nějaké trubičky od klimatizace, nebo brzd v motorovém prostoru?
Prosinec 28, 201410 r Ahoj, sice mam jen 1.6, ale pri podobnem rozsahu otacek mi drncelo plastove potrubi sani vzduchu.
Prosinec 29, 201410 r Autor Je to možne že to mužou byt trubky,ale vše jsem to kontroloval. je divné že to děla jen když se motor zahřeje..myslel sem že to muže byt setrvák ale to by dělalo i na volnoběh..
Prosinec 31, 201410 r Autor Tak drnčení vyřešeno. Byla to trubka od IC která bouchala o přední plastovou stěnu,na trubce byl ulomený držák. Za tepla to dělalo jen proto,že ta trubka byla přidělaná ke gumovemu kolenu kteře když se nahřalo změklo a začalo to bouchat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.