radawimmer Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ahoj, chtel bych se zeptat na muj problem, po zaparkovani octule, kdyz vysunete klicek ze zapalovani tak se odemknou dvere a vypne se radio atd, bohuzel obcas a to hlavne ted s prichodem zimy se mi stava ze vyndam klicek ze zapalovani a az po par sekundach 2-10 sek. se mi teprve otevrou dvere a vypne radio, samozdrejme si dvere muzu otevrit i cudlikem a nemusim cekat, pokud take vratim klicek do zapalovani pootocim pak ho opet vytahnu tak se mi uz dvere odemcou a vypne se radio atd. Myslite, ze je to spinacka zapalovani a ze ji dokazi svepomoci vymenit ? Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 nejspíš vada oříšku spínací skříňky, špatně vypína S-kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.