Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám taký problém .. Sledoval som cez VAG moju felinu a keď som stál , stláčal som brzdu a prudko kolísaly otáčky .. od 620ot.min až po 1200ot.min .. a po zahriatí motora a jazde asi 20-30 km keď vyradím rýchlosť a zatlačím jemno a plinule brzdu tak mi dokonca aj zasvieti (alebo preblikuje) kontrolka mazania ! Neviete kôli čomu sa to môže diať ? Viď. pridávam video + ešte mám problém viď obrázky na nastavení škrtiacej klapky .. Auto je : Felicia 1.3mpi 50kw 4 bodový vstrek . rv2001 motor najazdené 220000km

Video :

https://www.youtube.com/watch?v=71p7km0f1t0&feature=youtu.be

Foto nastavenia škrtiacej klapky : 

xKU13X.jpg

A takto by vraj mala byť nastavená ... ale aj po nastavení údaje zostávajú ako predtým .. : 

8cP1cC.jpg

Upraveno od Palinkoo

Tipoval bych na díru v membráně podtlakovýho posilovače brzd nebo nějakou netěsnost někde kolem toho. Jinou souvislost s motorem brzdy u feliny nemají.

• Autor

Ektor ale žiadnu dieru a ani netesnosť tam vydieť nieje .. kontroloval som to len tak odoka .. ale nič som nezaznamenal .. ako mi radíš odskúšať ich testnosť ? 

Ze sání vede k posilovači hadice - je gumotextilní, s dvěma vrstvama oddělenýma opletením. Odpojit na straně sání, přirubu dočasně zaslepit (aby motor nepřisával falešnej vzduch), natočit motor a na místě zadupat na brzdu - když se to kolísání s hadicí odpojenou neobjeví, je to buď díra v hadici, nebo v posilovači, když to bude i přes záslepku přetrvávat, muselo by se hledat dál.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.