Palinkoo Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Mám taký problém .. Sledoval som cez VAG moju felinu a keď som stál , stláčal som brzdu a prudko kolísaly otáčky .. od 620ot.min až po 1200ot.min .. a po zahriatí motora a jazde asi 20-30 km keď vyradím rýchlosť a zatlačím jemno a plinule brzdu tak mi dokonca aj zasvieti (alebo preblikuje) kontrolka mazania ! Neviete kôli čomu sa to môže diať ? Viď. pridávam video + ešte mám problém viď obrázky na nastavení škrtiacej klapky .. Auto je : Felicia 1.3mpi 50kw 4 bodový vstrek . rv2001 motor najazdené 220000km Video : https://www.youtube.com/watch?v=71p7km0f1t0&feature=youtu.be Foto nastavenia škrtiacej klapky : A takto by vraj mala byť nastavená ... ale aj po nastavení údaje zostávajú ako predtým .. : Editováno: 3. leden 2015, autor: Palinkoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tipoval bych na díru v membráně podtlakovýho posilovače brzd nebo nějakou netěsnost někde kolem toho. Jinou souvislost s motorem brzdy u feliny nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palinkoo Vloženo 5. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ektor ale žiadnu dieru a ani netesnosť tam vydieť nieje .. kontroloval som to len tak odoka .. ale nič som nezaznamenal .. ako mi radíš odskúšať ich testnosť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ze sání vede k posilovači hadice - je gumotextilní, s dvěma vrstvama oddělenýma opletením. Odpojit na straně sání, přirubu dočasně zaslepit (aby motor nepřisával falešnej vzduch), natočit motor a na místě zadupat na brzdu - když se to kolísání s hadicí odpojenou neobjeví, je to buď díra v hadici, nebo v posilovači, když to bude i přes záslepku přetrvávat, muselo by se hledat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.