Publikováno Leden 14, 201510 r Zdravym jedna sa o superb 2.0 TDI 103 kw CFFB r.2011 nejdu spiatockove svetla a ani senzori. vymenil som spiatockovy spinac a nejdu ani tak. tak som meral kable od spiatockoveho spinacu a nejde tam ziadna stava kde moze byt chyba????
Leden 14, 201510 r Zmeraj este raz. dost skoro na vymenu spiatockoveho spinaca...musim povedat ze som ho nikdy v zivote na ziadnom mojom aute nemenil...od alfy,fiat, ford,skoda...nikdy...nezabudni ze spiatocka ti ide az pri zapnutom kluci...
Leden 14, 201510 r Autor tak som to aj meral klucik v prvej polohe . este to skusim odmerat tak ze bude nastartovane auto. ak by bola nejako poskodena kabelaz da sa ta kabelaz k tomu spinacu niekde kupit?????
Leden 14, 201510 r Nezabudni zaradit aj spiatocku ked merias. Urcite sa da kupit, ale asi to bude cely zvazok a asi zbytocne drahy. Skor sa nanovo natiahne iba potrebny kabel.
Leden 16, 201510 r Autor takze koncovka na spinac premerana aj pri zapnutom kluci v prvej polohe a aj pri nastartovanom aute pprud tam nejde, poistky ok kde moze byt chyba??
Leden 16, 201510 r Skus priviest rovno na spinac napatie a uvidis ci je funkcny. Upraveno Leden 16, 201510 r od r_e_n_e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.