Radek Smrčka Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda jste neměl někdo podobný problém a nebo jestli byste mi někdo neporadil. Dnes po ujetí asi 3 km jsem zastavil na benzince a jeden chlapík mě upozornil, že mi teče nějaká kapalina. Následně jsem se podíval pod auto a viděl jsem tam, jak teče olej. Zjistil jsem, že se sám musel povolil kryt na olejový filtr, jako kdyby jste ho tam křivě namontovali, ale byl dotažený a z toho mi právě vytekl skoro všechen olej. Musel tam být nějaký tlak, vůbec to nechápu, na olej už jsem najel 8000,- a žádný problém. Děkuji moc za rady Editováno: 5. Únor 2015, autor: Radek Smrčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 sice motor HTP, ale myslíš něco takovýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.