Kristian141 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Zdravim potreboval by som vycistit cocku na prednom svetle na octavke 2 fl. a neviem ako nato... viete mi poradit ako by sa dala vybral alebo ako inym sposobom vycistit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyBA Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ahoj, ja som sa pokusal cistit sosovku na xenonoch. Bez rozlepenia skla od tela svetla ju nevyberies. Ja som na to siel gynekologickou cestou a to ze som dal na varesku vatove tampony a polestil som ju z vnutra. Celkom to pomohlo, prach sa chyta iba na tuto stranu ak svetlo nie je poskodene. Johny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffo22 Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Na zahraničnom fóre som našiel čistenie šošovky (O II FL.) z vonkajšej strany bez rozobratia predného krytu pomocou čistiacej pomôcky na trúbky resp. fajok. Určite neodporúčam svetlomet rozlepovať - členú stranu. A ani nejakým spôsobom rozrezávať a zväčšovať tak otvor na vybratie celej šošovky zo zadnej strany. Skúšal som to ani po riadnom zväčšení na troch miestach sa mi to nepodarilo. Hodím fotky ak sa mi to dnes takto podarí vyčistiť. A v žiadnom prípade netreba používať agresívne prostriedky. Ideál je destilovaná voda. PS: Vzniknuté zakalenie vzniká po založení novej H7 čí xenonovej výbojky do svetlometu a jej prvým zapnutím. Ak je potreba meniť tak najprv vybrať starú a novú zapojiť no nevkladať do svetlometu. Svetlá zapnúť a nechať chvíľku "vypáliť" povrchovú úpravu ;) A až po cca. minúte vypnúť a založiť do svetlometu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.