Publikováno Únor 19, 201510 r Zdravím pánové, mám jistý problém na své feldě. Posledních 14 dní, když někam jedu a zapnu topení, tak se mi po 5-10 minutach vypne ventilátor a zhasnou potkávací i dálkové světla a nereagují na zapnutí. (Obrysovky fungují) Dálkové světla fungují pouze při držení přepínače světel. Nemáte někdo s titmo problémem stejné zkušenosti ? Nebo znáte řešení na tento problém ? Nejsem si ani tak na 100% jist zda-li je opravdu problém v elektru, ale jiný důvod mne nenapada. Děkuju za jakoukoliv radu. S pozdravem Winters Upraveno Únor 19, 201510 r od Pawouk Upraven název tématu.
Únor 19, 201510 r Jako první - prověřit pojistkovej a reléovej box (nad chodidlama spolujezdce) - vyndat VEN Z AUTA, vysušit pokud je v něm mokro (a připravit se v takovým případě na vyndání a přetěsnění čelního skla), ALE určitě propájet všecky pájený spoje, případně přidat "cín" kde ho najdeš málo. Pak, kdyby to propájení nepomohlo, prověřit relé, kterýma se spínají světla a X-kontakt. Ale já si myslím, že to je studeňák v tý pojistkovo-reléový desce a pomůže to propájení.
Březen 3, 201510 r Autor Jako první - prověřit pojistkovej a reléovej box (nad chodidlama spolujezdce) - vyndat VEN Z AUTA, vysušit pokud je v něm mokro (a připravit se v takovým případě na vyndání a přetěsnění čelního skla), ALE určitě propájet všecky pájený spoje, případně přidat "cín" kde ho najdeš málo. Pak, kdyby to propájení nepomohlo, prověřit relé, kterýma se spínají světla a X-kontakt. Ale já si myslím, že to je studeňák v tý pojistkovo-reléový desce a pomůže to propájení. Diky moc za radu. Po vymene rele, problemy ustaly a uz tyden jezdim bez jedineho vypadku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.