hadak11 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) vybila se baterka, tak jsem ji odpojil nabil a po připojení svíti kontrolka ESP(autíčko ve smyku) a hlásí to závadu na ESP stabilizace podvozku a taky že jsou špatně nafouknutá kola a nejde to zkalibrovat.... Editováno: 21. Únor 2015, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Zkus to jednoduše projet (stačí tak 2km) já když mám odpojenou baterku tak mi také svítí kdeco, ale po projetí to počítač překontroluje a opraví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 díky pomohlo to projet samo se to srovnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 No vidíš,stačí se zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Měl bych dotaz na znalejší: to, co tu popisujete, znamená, že ty systémy v té době opravdu nefungují nebo jsou jen zblblé kontrolky, resp. ŘJ palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Moj laicky pohlad na vec mi hovori, ze riadiaca jednotka nevedela aky ma auto obvod pneumatik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 I když auto stojí v garáži tak počítač co nějakou dobu kontroluje systém, jak ale odpojíš baterku tak počítač to bere jako systémovou poruchu. Po opět. zapojení baterie musíš projet auto - v te době poč.provede opět kontrolu všech systémú a vše uvede do původního stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Díky za odpovědi, ale mě by zajímalo, jestli by ESP v takovém stavu zapracovalo, kdybych třeba bezprostředně po rozjezdu klouzal po ledě. Nebo naopak, jestli nemůže nějak zasáhnout, i kdybych po žádném ledě nejel, aby tak nějak nechtěně nepřibrzdilo některé kolo. Ostatně, jediné místo, kde se mi pravidelně daří kontrolku rozblikat, je právě na příjezdové cestě k domu, která je v zimě neudržovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 hosi da se nejak to esp vypnout?tlacitkem vypnu pouze asr diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Dr Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Hlásilo vybitá baterie a nestartovalo, jen jakoby cvakal startér. Motor TSI 1,4. Po nabití baterie (nabíječka hlásí full) a namontování baterie panel hlásí závada ESP, i něco o kolech a dofouknutí. Auto nestartuje, startér jen cvaká a panel hlásí slabá baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavalero Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Zkus jinou baterii nebo nastartovat přes kabely. Když to nastartuje, tak si kup novou baterku. Potom to projeď a ty kontrolky pozhasínají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kecahon Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna mam takovy dotaz co kdyz mi auto prestalo jet z niceho nic pak jsem chtel nastartovat tak nic a jak jaem odpojil baterku tak mi to pise zavada na esp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.