Martin Zwierzyna Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, nevíte kde by se dal najít seznam chyb s popisem jako je tomu ve VIS? Důvod je, že bych si chtěl udělat aplikaci pro Android, která by mi tyto chyby s popisem vypisovala. Pokud to je blbost nebo to nelze nikde sehnat. Tak toto téma klidne smažte. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 poslal jsem do zprávy odkaz na soubor, nevím jestli vám pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Hm, to co chceš se dá koupit, ale myslím, že tolik fábií nemáš, aby sis to mohl dovolit Ani Bosch pro jeho diagnostiku si to nekupuje... Pročpak jsou asi ty data ve VAGu, VISu a podobných aplikacích šifrovaná? Pak možná existují soubory, na které odkazuje marek7, dekryptované ruskými kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Marek7 diky za to, nakonec jsem si napsal program, ktery mi to vsechno z VIS vytahl samozrejme pro soukrome ucely Editováno: 22. Únor 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Zadam tedy o smazani nebo lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxikcz Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Tak se potom podel o takovou aplikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.